Atik; Satranç Turnuvası tanıtıma katkı yapıyor

EĞİTİM 03.05.2019 - 09:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1593+ kez okundu.
 

Atik; Satranç Turnuvası tanıtıma katkı yapıyor

Ordu Büyükşehir Başkan Vekili Adem Atik; satranç turnuvasının önemine dikkat çekerek; "İlimiz bu tür etkinliklerle daha çok tanınır ve bilinir hale geldi." dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Büyükşehir Başkan Vekili Adem Atik; turnuvanın önemine dikkat çekerek; "İlimiz bu tür etkinliklerle  daha çok tanınır ve bilinir hale geldi." dedi.   Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Ordu Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası” başladı. Turnuvaya, 11 ülkeden 90’ı yabancı 576 sporcu katılıyor. Tanıtım ve bilinmeye katkı yapıyor Turnuvanın açılış töreninde konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvasının bu yıl 5.sini düzenliyoruz. Turnuvaya katılan değerli sporcularımızı ve ailelerini ilimizde ağırlamaktan son derece memnunuz. Uluslararası anlamda böyle bir organizasyonun Ordu’da yapılıyor olması bizim için son derece mutluluk vericidir. Ordu Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası Türkiye’nin en prestijli turnuvaları arasında yer aldığı gibi uluslararası alanda da her geçen yıl daha çok tanınır ve bilinir hale geldi. Bu organizasyonu bundan sonraki süreçlerde elimizden geldiğince katılım oranlarını yükselterek sizlerle birlikte güzel çalışmalar yapmayı umut ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi.   Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Sedat Fırat ise turnuvanın Türkiye’de düzenlenen en prestijli organizasyon olduğuna dikkat çekerek, "Bu büyük başarıda bizlere en büyük desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 5 Mayıs Pazar günü sona erecek Dünya çapındaki profesyonel ustaların da katıldığı turnuva yapılan konuşmaların ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Sedat Fırat’ın açılış hamlesi ile başladı.   5 Mayıs 2019 Pazar gününe kadar devam edecek turnuva dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi için düzenlenen törenin ardından sona erecek.
Ordu Büyükşehir Başkan Vekili Adem Atik; satranç turnuvasının önemine dikkat çekerek; "İlimiz bu tür etkinliklerle daha çok tanınır ve bilinir hale geldi." dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Büyükşehir Başkan Vekili Adem Atik; turnuvanın önemine dikkat çekerek; "İlimiz bu tür etkinliklerle  daha çok tanınır ve bilinir hale geldi." dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Ordu Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası” başladı. Turnuvaya, 11 ülkeden 90’ı yabancı 576 sporcu katılıyor.

Tanıtım ve bilinmeye katkı yapıyor

Turnuvanın açılış töreninde konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvasının bu yıl 5.sini düzenliyoruz. Turnuvaya katılan değerli sporcularımızı ve ailelerini ilimizde ağırlamaktan son derece memnunuz. Uluslararası anlamda böyle bir organizasyonun Ordu’da yapılıyor olması bizim için son derece mutluluk vericidir. Ordu Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası Türkiye’nin en prestijli turnuvaları arasında yer aldığı gibi uluslararası alanda da her geçen yıl daha çok tanınır ve bilinir hale geldi. Bu organizasyonu bundan sonraki süreçlerde elimizden geldiğince katılım oranlarını yükselterek sizlerle birlikte güzel çalışmalar yapmayı umut ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi.

 

Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Sedat Fırat ise turnuvanın Türkiye’de düzenlenen en prestijli organizasyon olduğuna dikkat çekerek, "Bu büyük başarıda bizlere en büyük desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

5 Mayıs Pazar günü sona erecek

Dünya çapındaki profesyonel ustaların da katıldığı turnuva yapılan konuşmaların ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Sedat Fırat’ın açılış hamlesi ile başladı.

 

5 Mayıs 2019 Pazar gününe kadar devam edecek turnuva dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi için düzenlenen törenin ardından sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.