Bakan Soylu Ünyelilere Seslendi!

SİYASET 14.05.2019 - 22:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1225+ kez okundu.
 

Bakan Soylu Ünyelilere Seslendi!

Ünyelilerin İstanbul’da düzenlediği iftar programı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.
İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği 15. Geleneksek İftar programı haftasonu gerçekleştirildi. Eftelya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Ünyelilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada “sizinle yüz yüze gelmemize vesile olan dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. İstanbul’da yarım kalan işi tamamlayamaya hazır mısınız” diyerek 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Ak Parti’nin adayı Binali Yıldırım’a destek istedi. Konuşmaların yer aldığı program, iftar sonrası sohbetinin ardından sona erdi. Dernek Üyelerinin katkılarıyla hazırlanan iftar programına 1200 kişi katıldı.
Ünyelilerin İstanbul’da düzenlediği iftar programı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği 15. Geleneksek İftar programı haftasonu gerçekleştirildi. Eftelya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Ünyelilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada “sizinle yüz yüze gelmemize vesile olan dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. İstanbul’da yarım kalan işi tamamlayamaya hazır mısınız” diyerek 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Ak Parti’nin adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

Konuşmaların yer aldığı program, iftar sonrası sohbetinin ardından sona erdi. Dernek Üyelerinin katkılarıyla hazırlanan iftar programına 1200 kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.