Başarılarıyla Göz dolduruyorlar

BÖLGE GÜNDEMİ 23.05.2021 - 15:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1518+ kez okundu.
 

Başarılarıyla Göz dolduruyorlar

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulubü Kick Boks takımı 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’ndan başarıyla döndü.
Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanlığının 2021 yılı faaliyet programında yer alan 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası sona erdi. Antalya’da düzenlenen ve 15 ülkeden 1.637 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonaya Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Kick Boks Takımı 8 sporcu ile katıldı.   Düzenlenen müsabakalarda Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları elde ettikleri önemli başarılarla göz doldurdu. Bu kapsamda Kick Light Genç Erkekler 74 kg’da Efe Güven Avrupa Kupası şampiyonu olurken Sıla Yurdanur Yılmaz Full Contact Büyük Bayanlar 60 kg’da 3’üncü, Aylin Mechler Point Fight Genç Bayanlar 70 kg’da 3’üncü, Orhan Berat Güngör Point Fight Genç Erkekler 84 kg’da 3’üncü ve Yaşar Efe Akçay ise Point Fight Genç Erkekler 63 kg’da 3’üncülük elde etti.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulubü Kick Boks takımı 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’ndan başarıyla döndü.

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanlığının 2021 yılı faaliyet programında yer alan 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası sona erdi. Antalya’da düzenlenen ve 15 ülkeden 1.637 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonaya Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Kick Boks Takımı 8 sporcu ile katıldı.

 

Düzenlenen müsabakalarda Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları elde ettikleri önemli başarılarla göz doldurdu. Bu kapsamda Kick Light Genç Erkekler 74 kg’da Efe Güven Avrupa Kupası şampiyonu olurken Sıla Yurdanur Yılmaz Full Contact Büyük Bayanlar 60 kg’da 3’üncü, Aylin Mechler Point Fight Genç Bayanlar 70 kg’da 3’üncü, Orhan Berat Güngör Point Fight Genç Erkekler 84 kg’da 3’üncü ve Yaşar Efe Akçay ise Point Fight Genç Erkekler 63 kg’da 3’üncülük elde etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.