Başarılı Sporculardan Kaymakam Güney’e Ziyaret

SPOR (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 06.08.2019 - 23:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1387+ kez okundu.
 

Başarılı Sporculardan Kaymakam Güney’e Ziyaret

Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ve başarılı sporcular Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret etti.
Kaymakam Güney’in makamında gerçekleşen ziyarete, Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye Dövüş Sanatları Spor Kulübü Antrenörü Kenan Balcıoğlu, Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ve Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu ve Kung Fu  Şampiyonasında dereceye giren sporcular Ayfer Arslan, Ebru Güneş, Büşra Gümüş, Seda Kargoğlu, Yiğit Toprak katıldı.    Dereceye giren sporculara hediye takdim eden Ünye İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ziyarette yaptığı konuşmada ; “Düzenli olarak spor yapmanız, saygılı, disiplinli ve hayata karşı duruşunuz bizleri, özellikle bizzat beni mutlu etti. Bu memnuniyetimizi kupalarla ve madalyalarla süslemeniz bizlerin göğsünü ayrıca kabartıyor. Sizlerin başarısı Ünye’nin başarısıdır ve ben sizlerle gurur duyuyorum. İnşallah spor dalında yakaladığınız başarı çıtasını öğrencilik hayatınızda, mesleğinizde, insani ilişkilerinizde, vatana ve  millete hizmet konusunda da en üst seviyede yakalarsınız. Bu ziyaretiniz  beni ayrıca memnun etti . Sizler için pek fazla müdahale şansında bulunamasak ta inanıyorum ki, Gençlik Spor Teşkilatı , İl ve İlçe Teşkilatlarımız  Cavit  ve Kenan hocamızın azimleri sonucun da başarılarınızın devamını geleceğinden şüphemiz yok.”dedi.
Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ve başarılı sporcular Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret etti.

Kaymakam Güney’in makamında gerçekleşen ziyarete, Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye Dövüş Sanatları Spor Kulübü Antrenörü Kenan Balcıoğlu, Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ve Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu ve Kung Fu  Şampiyonasında dereceye giren sporcular Ayfer Arslan, Ebru Güneş, Büşra Gümüş, Seda Kargoğlu, Yiğit Toprak katıldı. 

 

Dereceye giren sporculara hediye takdim eden Ünye İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ziyarette yaptığı konuşmada ; Düzenli olarak spor yapmanız, saygılı, disiplinli ve hayata karşı duruşunuz bizleri, özellikle bizzat beni mutlu etti. Bu memnuniyetimizi kupalarla ve madalyalarla süslemeniz bizlerin göğsünü ayrıca kabartıyor. Sizlerin başarısı Ünye’nin başarısıdır ve ben sizlerle gurur duyuyorum. İnşallah spor dalında yakaladığınız başarı çıtasını öğrencilik hayatınızda, mesleğinizde, insani ilişkilerinizde, vatana ve  millete hizmet konusunda da en üst seviyede yakalarsınız. Bu ziyaretiniz  beni ayrıca memnun etti . Sizler için pek fazla müdahale şansında bulunamasak ta inanıyorum ki, Gençlik Spor Teşkilatı , İl ve İlçe Teşkilatlarımız  Cavit  ve Kenan hocamızın azimleri sonucun da başarılarınızın devamını geleceğinden şüphemiz yok.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.