Başhekim Kutlu’dan Evde Hasta Ziyareti

BÖLGE GÜNDEMİ 16.06.2020 - 23:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2209+ kez okundu.
 

Başhekim Kutlu’dan Evde Hasta Ziyareti

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Tamer KUTLU ve Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Fatih İleri Ünye Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi görevlisi Dr.Ogün Madran ve diğer ekip çalışanlarıyla birlikte evde sağlık hizmetinden yararlanan iki hastayı evlerinde ziyaret etti.
Evde Sağlık hizmetlerini iyileştirmek, kaliteli ve verimli sağlık hizmet sunumunu sağlamak ve hasta memnuniyetini artırmak için evde sağlık hizmetlerinden yararlanan hastaların, sağlık sunumu ve sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşüncelerinin bilinmesi, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerin öğrenilmesi amacıyla Ünye Devlet Hastanesi Başhekim Op.Dr.Tamer Kutlu beraberindekilerle birlikte yaklaşık iki yıldır Ünye Devlet Hastanesi evde sağlık hizmetlerinden faydalanan hasta Mahir Yörük ve Ünzile Yörük’ü Atatürk Mahallesindeki evlerinde ziyaret ederek hastalıkları hakkında bilgi alırken dilek, öneri ve şikayetlerini dinledi. Ziyarette Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun selamını getirdiklerini ifade eden Başhekim Kutlu; “Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin amacı hekimlerin önerileri doğrultusunda hasta kişilere, aileleri ile yaşadıkları ortamda, sağlık ekibi tarafından rehabilitasyon, fizyoterapi, psikolojik tedavi de dahil tıbbi ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sağlık ve bakım ile takip hizmetlerinin sunulmasını sağlamaktır. Fırsat buldukça Evde Sağlık Hizmetinden yararlanan vatandaşlarımızı diğer yöneticilerimizle birlikte evlerinde ziyaret ederek hizmet kalitemizi daha yüksek tutmak istiyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizin amacı ise hastalarımızın Evde Sağlık Hizmetleri ekibince sunulan hizmetten, personelden ve sağlık koşullarından memnuniyet derecelerini anlamak, bunun dışında daha farklı nasıl bir katkı sağlayabileceğimizi yerinde görmektir ” dedi. Ziyaret edilen hastalar ve yakınları Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlandıkları süre içerisinde kendilerine verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hastalar, ayrıca hastane yöneticilerini evlerinde ağırlamanın da kendilerine moral verdiğini ifade ederek sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Tamer KUTLU ve Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Fatih İleri Ünye Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi görevlisi Dr.Ogün Madran ve diğer ekip çalışanlarıyla birlikte evde sağlık hizmetinden yararlanan iki hastayı evlerinde ziyaret etti.

Evde Sağlık hizmetlerini iyileştirmek, kaliteli ve verimli sağlık hizmet sunumunu sağlamak ve hasta memnuniyetini artırmak için evde sağlık hizmetlerinden yararlanan hastaların, sağlık sunumu ve sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşüncelerinin bilinmesi, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerin öğrenilmesi amacıyla Ünye Devlet Hastanesi Başhekim Op.Dr.Tamer Kutlu beraberindekilerle birlikte yaklaşık iki yıldır Ünye Devlet Hastanesi evde sağlık hizmetlerinden faydalanan hasta Mahir Yörük ve Ünzile Yörük’ü Atatürk Mahallesindeki evlerinde ziyaret ederek hastalıkları hakkında bilgi alırken dilek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Ziyarette Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun selamını getirdiklerini ifade eden Başhekim Kutlu; “Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin amacı hekimlerin önerileri doğrultusunda hasta kişilere, aileleri ile yaşadıkları ortamda, sağlık ekibi tarafından rehabilitasyon, fizyoterapi, psikolojik tedavi de dahil tıbbi ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sağlık ve bakım ile takip hizmetlerinin sunulmasını sağlamaktır. Fırsat buldukça Evde Sağlık Hizmetinden yararlanan vatandaşlarımızı diğer yöneticilerimizle birlikte evlerinde ziyaret ederek hizmet kalitemizi daha yüksek tutmak istiyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizin amacı ise hastalarımızın Evde Sağlık Hizmetleri ekibince sunulan hizmetten, personelden ve sağlık koşullarından memnuniyet derecelerini anlamak, bunun dışında daha farklı nasıl bir katkı sağlayabileceğimizi yerinde görmektir ” dedi.

Ziyaret edilen hastalar ve yakınları Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlandıkları süre içerisinde kendilerine verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hastalar, ayrıca hastane yöneticilerini evlerinde ağırlamanın da kendilerine moral verdiğini ifade ederek sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.