Başkan Çıkmadı Yeni Kayyum Atandı

SPOR 09.07.2019 - 13:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2514+ kez okundu.
 

Başkan Çıkmadı Yeni Kayyum Atandı

TFF 3’üncü ligde bu yıl da mücadelesine devam edecek olan Fatsa Belediyespor, yönetim sıkıntısını aşamıyor. Dün mahkemenin atadığı kayyum heyetinin görev süresinin dolmasının ardından, mahkeme kulübe yeni kayyum heyeti atadı.
19 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon profesyonel liglerde yeniden mücadele etmeye başlayan Fatsa Belediyespor, sıkıntılarını aşamıyor. Geçtiğimiz sezon ligin ikin yarısında yönetimsiz kalan ve kayyum heyetiyle ligi tamamlayan Fatsa Belediyespor’a süreç içerisinde bir başkan adayı çıkmadı. Ligin tamamlanmasının ardından görevi bırakan kayyum heyetinin yerine mahkeme yeni bir heyet atayarak, 5 Temmuz 2019 tarihine kadar görev süresi tanımıştı. İşte bu süre dün doldu, ancak sarı-lacivertliler yine sahipsiz kaldı. Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek ile Av. Murat Yeşildaş, başkanlığında yürütülen kayyum süresinde Fatsa Belediyespor’un 3’üncü lige katılması için TFF’ye başvuruda bulunuldu.  28 Haziran’da yapılan başvuru ile birlikte sarı-lacivertliler, takım kurulması halinde önümüzdeki sezon da 3’üncü ligde ter dökmeye devam edecek. Yeni kayyum heyeti atandı Bekyürek ile Yeşildaş’ın görev süresinin dolmasının ardından mahkeme kulübün başına yeni bir kayyum heyeti atadı. Mustafa İşbilir, Mehmet Mutlu, Adem Bekar, Av. Murat Yeşitaş’tan oluşan yeni kayyum heyeti 21.08.2019 tarihine kadar görev alacak. 15 gün içerisinde yeni yönetim oluşturulacak Öte yandan alınan bilgilere göre, Ordu temsilcisinde yönetim kurma çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar öncülüğünde yürütülen çalışmalarda kulübe 10 kişilik bir yönetim kurulunun oluşturulması bekleniyor. Çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.
TFF 3’üncü ligde bu yıl da mücadelesine devam edecek olan Fatsa Belediyespor, yönetim sıkıntısını aşamıyor. Dün mahkemenin atadığı kayyum heyetinin görev süresinin dolmasının ardından, mahkeme kulübe yeni kayyum heyeti atadı.

19 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon profesyonel liglerde yeniden mücadele etmeye başlayan Fatsa Belediyespor, sıkıntılarını aşamıyor. Geçtiğimiz sezon ligin ikin yarısında yönetimsiz kalan ve kayyum heyetiyle ligi tamamlayan Fatsa Belediyespor’a süreç içerisinde bir başkan adayı çıkmadı. Ligin tamamlanmasının ardından görevi bırakan kayyum heyetinin yerine mahkeme yeni bir heyet atayarak, 5 Temmuz 2019 tarihine kadar görev süresi tanımıştı. İşte bu süre dün doldu, ancak sarı-lacivertliler yine sahipsiz kaldı.

Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek ile Av. Murat Yeşildaş, başkanlığında yürütülen kayyum süresinde Fatsa Belediyespor’un 3’üncü lige katılması için TFF’ye başvuruda bulunuldu.  28 Haziran’da yapılan başvuru ile birlikte sarı-lacivertliler, takım kurulması halinde önümüzdeki sezon da 3’üncü ligde ter dökmeye devam edecek.

Yeni kayyum heyeti atandı

Bekyürek ile Yeşildaş’ın görev süresinin dolmasının ardından mahkeme kulübün başına yeni bir kayyum heyeti atadı. Mustafa İşbilir, Mehmet Mutlu, Adem Bekar, Av. Murat Yeşitaş’tan oluşan yeni kayyum heyeti 21.08.2019 tarihine kadar görev alacak.

15 gün içerisinde yeni yönetim oluşturulacak

Öte yandan alınan bilgilere göre, Ordu temsilcisinde yönetim kurma çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar öncülüğünde yürütülen çalışmalarda kulübe 10 kişilik bir yönetim kurulunun oluşturulması bekleniyor. Çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.