Başkan Demir Yönetim Listesini Açıkladı

SİYASET 31.12.2020 - 08:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 3293+ kez okundu.
 

Başkan Demir Yönetim Listesini Açıkladı

AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Abdulkadir Demir başkanlığındaki yönetim kurulu listesi açıklandı.
AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, yaptığı açıklamda “AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmamın ardından hızlı bir şekilde yönetim kurulunu belirlemeye başladık. Hamdolsun 30 kişilik yönetim kurulumuzu belirledik. Arkadaşlarımız ile birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşabilmek için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın” dedi. Yönetimde şu isimler yer aldı; “Cüneyt Demirel, Mert Öztürk, Yunus Kırımlı, Burak Temel Öztürk, Hamza Acar, Ahmet Selim Öztürk, Burcu Sözkesen, Edanur Arslan, Sedat Palabıyık, Emre Güllü, Halil İbrahim Şentepe, Ömer Kahraman, Ömer Furkan Ustaoğlu, Miray Tekler, Reşat Coşkan, Lale Derya Aldemir, Büşra Kuşlu, Fatih Çelik, Cevat Arslan, Göktuğ Adalı, Dilek Tenlik, Furkan Sarı, Abdulkadir Fidan, Havva Şener, Soner Geyik, Murat Civelek, İsmail İmran Sönmez, Muhammed Ferhat Sarı, Merve Sefa Kurt.”    
AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Abdulkadir Demir başkanlığındaki yönetim kurulu listesi açıklandı.

AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, yaptığı açıklamda “AK Parti Ünye İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmamın ardından hızlı bir şekilde yönetim kurulunu belirlemeye başladık. Hamdolsun 30 kişilik yönetim kurulumuzu belirledik. Arkadaşlarımız ile birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşabilmek için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın” dedi.

Yönetimde şu isimler yer aldı; “Cüneyt Demirel, Mert Öztürk, Yunus Kırımlı, Burak Temel Öztürk, Hamza Acar, Ahmet Selim Öztürk, Burcu Sözkesen, Edanur Arslan, Sedat Palabıyık, Emre Güllü, Halil İbrahim Şentepe, Ömer Kahraman, Ömer Furkan Ustaoğlu, Miray Tekler, Reşat Coşkan, Lale Derya Aldemir, Büşra Kuşlu, Fatih Çelik, Cevat Arslan, Göktuğ Adalı, Dilek Tenlik, Furkan Sarı, Abdulkadir Fidan, Havva Şener, Soner Geyik, Murat Civelek, İsmail İmran Sönmez, Muhammed Ferhat Sarı, Merve Sefa Kurt.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.