Başkan Güler: “19 İlçemizi Geleceğe Hazırlıyoruz”

BÖLGE GÜNDEMİ 30.09.2021 - 23:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2004+ kez okundu.
 

Başkan Güler: “19 İlçemizi Geleceğe Hazırlıyoruz”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve alt yapı alanında yarınlarını garanti altına alacak çalışmalara her alanda devam ediyor.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede alt yapıdan üst yapıya birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, gerçekleştirdiği yatırımlarla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırırken diğer yandan modern alt ve üst yapının temellerini atarak verimli bir iki yılı geride bıraktı. OSKİ’DEN ÜNYE’YE ÖMÜRLÜK YATIRIMLAR Ordu’nun 19 ilçesinde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken OSKİ, geride bırakılan süre içeresinden Ünye ilçesine ömürlük alt ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirdi. 2 yıllık süre zarfı içerisinde Ünye ilçesinde 74 km’lik içme suyu hattı, 17,3 km’lik kanalizasyon hattı, 1 adet içme suyu deposu ve 1 adet fosseptik çalışması gerçekleştirerek faaliyete aldı. BAŞKAN GÜLER: “ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ” Ordu’nun her ilçesinde önemli yatırımları hizmete aldıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan çalışmalarla geleceğin Ordu’sunu hazırladıklarını söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından 19 ilçede yatırımların devam edeceğini belirten Başkan Güler, “ 19 ilçemizi modern hale getirmek için çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Çalışmalarımızda temel amacımız ilimizi geleceğe hazırlamak ve en modern şekilde alt ve üst yapıyı tamamlayarak sorunları en azami seviyeye indirmek. Geride bıraktığımız süre içerisinde Ünye ilçemize OSKİ başta olmak üzere diğer yatırımlarla önemli çalışmalara imza attık. OSKİ tarafından Ünye ilçemizde şu ana kadar 74 km’lik içme suyu hattı, 17,3 km’lik kanalizasyon hattı, 1 adet içme suyu deposu ve 1 adet fosseptik çalışması gerçekleştirerek faaliyete aldık. Bu çalışmalarımız artarak devam ediyor. Ünye ilçemiz başta olmak üzere diğer ilçelerimizde planlanan yatırımlarla geleceğin Ordu’sunu oluşturmak istiyoruz” dedi.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve alt yapı alanında yarınlarını garanti altına alacak çalışmalara her alanda devam ediyor.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede alt yapıdan üst yapıya birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, gerçekleştirdiği yatırımlarla vatandaşların hayatlarını kolaylaştırırken diğer yandan modern alt ve üst yapının temellerini atarak verimli bir iki yılı geride bıraktı.

OSKİ’DEN ÜNYE’YE ÖMÜRLÜK YATIRIMLAR

Ordu’nun 19 ilçesinde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken OSKİ, geride bırakılan süre içeresinden Ünye ilçesine ömürlük alt ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirdi. 2 yıllık süre zarfı içerisinde Ünye ilçesinde 74 km’lik içme suyu hattı, 17,3 km’lik kanalizasyon hattı, 1 adet içme suyu deposu ve 1 adet fosseptik çalışması gerçekleştirerek faaliyete aldı.

BAŞKAN GÜLER: “ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ”

Ordu’nun her ilçesinde önemli yatırımları hizmete aldıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan çalışmalarla geleceğin Ordu’sunu hazırladıklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından 19 ilçede yatırımların devam edeceğini belirten Başkan Güler, “ 19 ilçemizi modern hale getirmek için çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Çalışmalarımızda temel amacımız ilimizi geleceğe hazırlamak ve en modern şekilde alt ve üst yapıyı tamamlayarak sorunları en azami seviyeye indirmek. Geride bıraktığımız süre içerisinde Ünye ilçemize OSKİ başta olmak üzere diğer yatırımlarla önemli çalışmalara imza attık. OSKİ tarafından Ünye ilçemizde şu ana kadar 74 km’lik içme suyu hattı, 17,3 km’lik kanalizasyon hattı, 1 adet içme suyu deposu ve 1 adet fosseptik çalışması gerçekleştirerek faaliyete aldık. Bu çalışmalarımız artarak devam ediyor. Ünye ilçemiz başta olmak üzere diğer ilçelerimizde planlanan yatırımlarla geleceğin Ordu’sunu oluşturmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.