Başkan Güler’den 1 Mayıs Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 30.04.2021 - 15:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1695+ kez okundu.
 

Başkan Güler’den 1 Mayıs Mesajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, emek ve alın terinin en yüce değer olduğunu belirten Başkan Güler, “Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı önemli bir gündür. Tüm gayretleriyle çalışan, ülkemizin büyümesi ve kalkınması için üretime katkı sağlayan, emek veren, alın teri döken işçi ve memurlarımız başta olmak üzere tüm milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.      ‘Kendi kendine yeten Ordu’ için çalıştıklarını ve bu çalışmalarda belediye çalışanlarının emeklerinin çok büyük olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her zaman işçilerin yanında olduklarını söyledi.     Belediye çalışanlarının iş sağlı başta olmak üzere sendikal faaliyetlerine de büyük destek verdiklerini ve kısa süre önce yapılan toplu iş sözleşmesi ile işçilerin ekonomik ve sosyal anlamda büyük kazanımlar elde ettiğini aktaran Başkan Güler, mesajında şu ifadeler yer verdi:     “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğumuz güzel Ordu’muzda temizlik hizmetinden yol yapımına, oyun alanları ve parklardan alt yapı hizmetlerine kadar Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde görev yapmakta olan işçilerimizin emeklerinin çok büyük olduğunu iyi biliyoruz. Bunun bilinciyle işçilerimizin ve memurlarımızın refahına, iş güvenliğine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek vererek onların daha kaliteli yaşam koşullarına ulaşmaları için çalışmaya devam ediyoruz.     Bizim bir sloganımız var. Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu. Bu sadece bizim için değil, şehrimiz için değil, çalışan kardeşlerimiz içinde geçerlidir.     Onun için hep birlikte daha çok çalışarak güzel şehrimizi daha da güzel hale getireceğiz. Bu kapsamda kısa süre önce emekçi kardeşlerimiz adına emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışı benimseyerek önemli bir toplu iş sözleşmesi imzaladık. Yaptığımız sözleşme ile hem ekonomik hem de sosyal haklar anlamında işçilerimizin yüzünü güldürecek bir çalışma gerçekleştirdik.     Öte yandan bilindiği üzere ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Koronavirüs salgını dolayısıyla yaşanan zorlu süreçte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için canla başla çalışan tüm belediye çalışanlarımızı da gönülden kutluyorum.     Bu vesile ile gece-gündüz demeden özveriyle çalışan ve üreten tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum.”    
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, emek ve alın terinin en yüce değer olduğunu belirten Başkan Güler, “Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı önemli bir gündür. Tüm gayretleriyle çalışan, ülkemizin büyümesi ve kalkınması için üretime katkı sağlayan, emek veren, alın teri döken işçi ve memurlarımız başta olmak üzere tüm milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi. 

 

 

‘Kendi kendine yeten Ordu’ için çalıştıklarını ve bu çalışmalarda belediye çalışanlarının emeklerinin çok büyük olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her zaman işçilerin yanında olduklarını söyledi.

 

 

Belediye çalışanlarının iş sağlı başta olmak üzere sendikal faaliyetlerine de büyük destek verdiklerini ve kısa süre önce yapılan toplu iş sözleşmesi ile işçilerin ekonomik ve sosyal anlamda büyük kazanımlar elde ettiğini aktaran Başkan Güler, mesajında şu ifadeler yer verdi:

 

 

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum.

Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğumuz güzel Ordu’muzda temizlik hizmetinden yol yapımına, oyun alanları ve parklardan alt yapı hizmetlerine kadar Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde görev yapmakta olan işçilerimizin emeklerinin çok büyük olduğunu iyi biliyoruz.

Bunun bilinciyle işçilerimizin ve memurlarımızın refahına, iş güvenliğine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek vererek onların daha kaliteli yaşam koşullarına ulaşmaları için çalışmaya devam ediyoruz.

 

 

Bizim bir sloganımız var. Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu. Bu sadece bizim için değil, şehrimiz için değil, çalışan kardeşlerimiz içinde geçerlidir.

 

 

Onun için hep birlikte daha çok çalışarak güzel şehrimizi daha da güzel hale getireceğiz.

Bu kapsamda kısa süre önce emekçi kardeşlerimiz adına emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışı benimseyerek önemli bir toplu iş sözleşmesi imzaladık.

Yaptığımız sözleşme ile hem ekonomik hem de sosyal haklar anlamında işçilerimizin yüzünü güldürecek bir çalışma gerçekleştirdik.

 

 

Öte yandan bilindiği üzere ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Koronavirüs salgını dolayısıyla yaşanan zorlu süreçte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için canla başla çalışan tüm belediye çalışanlarımızı da gönülden kutluyorum.

 

 

Bu vesile ile gece-gündüz demeden özveriyle çalışan ve üreten tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.