Başkan Güler’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

EĞİTİM 05.09.2021 - 20:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 7344+ kez okundu.
 

Başkan Güler’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler: “Ülkemizin Düşünen Üreten Ve Yarışan Gençlere İhtiyacı Var”
        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Covid-19 salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da kıymetli gençlerimiz maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha fazla dikkat etmelidir ”dedi.         Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:         "Öncelikle covid-19 salgını nedeniyle bu yıl da kısıtlı şartlar altında yapılacak olan eğitim öğretim yılının değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da sizlerden maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha fazla dikkat etmelisiniz. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımızı korumak için mutlaka maske takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım ve temizliğe önem verelim. Evlatlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir.         Yeni eğitim ve öğretim dönemi araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmelidir. Bu ülkenin sizin gibi düşünen, üreten ve yarışan gençlere ihtiyacı var.         Bu düşünceyle geleceğimizin teminatı olan başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum ” ​  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler: “Ülkemizin Düşünen Üreten Ve Yarışan Gençlere İhtiyacı Var”

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Covid-19 salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da kıymetli gençlerimiz maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha fazla dikkat etmelidir ”dedi.

 

 

 

 

Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

 

 

 

"Öncelikle covid-19 salgını nedeniyle bu yıl da kısıtlı şartlar altında yapılacak olan eğitim öğretim yılının değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da sizlerden maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha fazla dikkat etmelisiniz. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımızı korumak için mutlaka maske takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım ve temizliğe önem verelim. Evlatlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir.

 

 

 

 

Yeni eğitim ve öğretim dönemi araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmelidir. Bu ülkenin sizin gibi düşünen, üreten ve yarışan gençlere ihtiyacı var.

 

 

 

 

Bu düşünceyle geleceğimizin teminatı olan başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum ”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.