Başkan Güler İş Adamlarına Seslendi: “Büyük Düşünün”

BÖLGE GÜNDEMİ 02.08.2021 - 12:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1468+ kez okundu.
 

Başkan Güler İş Adamlarına Seslendi: “Büyük Düşünün”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, iş dünyasına seslenerek, “Ordu artık Samsun ile Trabzon arasına sıkışmış bir il değil, bizim sınırımız Rusya, Avrupa Birliği, Akdeniz- Karadeniz yolu ile Orta Asya’dır” dedi.
    Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından organize edilen, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı 2020 yılı Türkiye "İlk 500 ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren 6 Ordulu firma ve 40 yılı aşkın süredir oda üyesi olan firma yöneticilerine teşekkür plaketi sunma törenine katıldı.           “ORDU’NUN HER YERİNDE BÜYÜK POTANSİYEL VAR”       Ordu’nun yapılan çalışmalarla çok başka bir boyuta geçtiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun neresine bakarsanız bakın büyük bir potansiyel. Akan sularını şişeleyin, otlarından aromatik bitkiler yapın. Bunların her biri birer kaynak” dedi.           Başkan Güler şöyle konuştu:       “Ordu’nun çok büyük bir potansiyeli var. En büyük potansiyelimiz coğrafyamız. Bu coğrafyayı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bir futbol takımı gibi düşünürsek bizim ligde yani Karadeniz’de Ordu’nun ekonomik, sanayi, kalkınmada Samsun ile Trabzon arasında sıkıştığımızdan bahsedilir. Ben buna katılmıyorum. Artık biz bunu aştık. Bizim sınırımız artık Samsun, Sivas, Tokat değil; bizim sınırımız Rusya, Avrupa Birliği, Akdeniz- Karadeniz yolu ile Orta Asya. Bunları düşünürsek biz aslında süper ligde oynayacak bir takımız. Ordu şu an da çalışmalarıyla çok başka bir boyuta geçti.  Ordu’nun neresine bakarsanız bakın büyük bir potansiyel. Akan sularını şişeleyin, otlarından aromatik bitkiler yapın. Bunların her biri birer kaynak. Siz zaten tavsiyeye ihtiyacı olmayacak kadar tecrübesi olan insanlarsınız. Ben size sadece yardımcı olmak için bunları söylüyorum. Başarılarınızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sizin başarılarınız bizim nereden nereye geldiğimizi de gösteriyor. Bundan sonraki başarılarınızı da inşallah hep birlikte paylaşırız”      
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, iş dünyasına seslenerek, “Ordu artık Samsun ile Trabzon arasına sıkışmış bir il değil, bizim sınırımız Rusya, Avrupa Birliği, Akdeniz- Karadeniz yolu ile Orta Asya’dır” dedi.

 

 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından organize edilen, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı 2020 yılı Türkiye "İlk 500 ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren 6 Ordulu firma ve 40 yılı aşkın süredir oda üyesi olan firma yöneticilerine teşekkür plaketi sunma törenine katıldı.

 

 

 

 

 

“ORDU’NUN HER YERİNDE BÜYÜK POTANSİYEL VAR”

 

 

 

Ordu’nun yapılan çalışmalarla çok başka bir boyuta geçtiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun neresine bakarsanız bakın büyük bir potansiyel. Akan sularını şişeleyin, otlarından aromatik bitkiler yapın. Bunların her biri birer kaynak” dedi.

 

 

 

 

 

Başkan Güler şöyle konuştu:

 

 

 

“Ordu’nun çok büyük bir potansiyeli var. En büyük potansiyelimiz coğrafyamız. Bu coğrafyayı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bir futbol takımı gibi düşünürsek bizim ligde yani Karadeniz’de Ordu’nun ekonomik, sanayi, kalkınmada Samsun ile Trabzon arasında sıkıştığımızdan bahsedilir. Ben buna katılmıyorum. Artık biz bunu aştık. Bizim sınırımız artık Samsun, Sivas, Tokat değil; bizim sınırımız Rusya, Avrupa Birliği, Akdeniz- Karadeniz yolu ile Orta Asya. Bunları düşünürsek biz aslında süper ligde oynayacak bir takımız. Ordu şu an da çalışmalarıyla çok başka bir boyuta geçti.  Ordu’nun neresine bakarsanız bakın büyük bir potansiyel. Akan sularını şişeleyin, otlarından aromatik bitkiler yapın. Bunların her biri birer kaynak. Siz zaten tavsiyeye ihtiyacı olmayacak kadar tecrübesi olan insanlarsınız. Ben size sadece yardımcı olmak için bunları söylüyorum. Başarılarınızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sizin başarılarınız bizim nereden nereye geldiğimizi de gösteriyor. Bundan sonraki başarılarınızı da inşallah hep birlikte paylaşırız”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.