Başkan Güler, İtfaiye Ekipleri İle Bir Araya Geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 05.07.2021 - 15:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1416+ kez okundu.
 

Başkan Güler, İtfaiye Ekipleri İle Bir Araya Geldi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl ve itfaiye personeli ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl tarafından itfaiyenin Ordu ve ülke genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin il içi ve il dışı birçok olayda başarılı çalışmalara imza attığını aktaran Başkan Güler, personele gösterdikleri özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa standartlarında hazırlanan İtfaiye Eğitim Merkezi’nin (OBİTEM) başarılı çalışmalarını da değerlendiren Başkan Güler, OBİTEM’in ülke genelinde öncü bir itfaiye eğitim merkezi olması için her türlü çalışmanın yapılması talimatını verdi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından haberleşmenin kesintisiz sağlanması için hizmete alınan telsiz sistemini de kullanan Başkan Güler, ilçelerde görev yapan itfaiye ekiplerine telsiz üzerinden başarı dileğinde bulundu. Ziyarette ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma Ekibi 28 metrelik Kombine İtfaiye Aracı’ndan bayrak inişi yaparak Başkan Güler’e Türk Bayrağı takdim etti.    
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl ve itfaiye personeli ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çınkıl tarafından itfaiyenin Ordu ve ülke genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin il içi ve il dışı birçok olayda başarılı çalışmalara imza attığını aktaran Başkan Güler, personele gösterdikleri özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa standartlarında hazırlanan İtfaiye Eğitim Merkezi’nin (OBİTEM) başarılı çalışmalarını da değerlendiren Başkan Güler, OBİTEM’in ülke genelinde öncü bir itfaiye eğitim merkezi olması için her türlü çalışmanın yapılması talimatını verdi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından haberleşmenin kesintisiz sağlanması için hizmete alınan telsiz sistemini de kullanan Başkan Güler, ilçelerde görev yapan itfaiye ekiplerine telsiz üzerinden başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma Ekibi 28 metrelik Kombine İtfaiye Aracı’ndan bayrak inişi yaparak Başkan Güler’e Türk Bayrağı takdim etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.