Başkan Güler: “Melet Irmağı Turistik Bölge Haline Gelecek”

BÖLGE GÜNDEMİ 23.05.2021 - 23:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2652+ kez okundu.
 

Başkan Güler: “Melet Irmağı Turistik Bölge Haline Gelecek”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Melet Irmağı’nı bir cazibe merkezi haline getirecek olan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Melet Irmağı’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar inşallah yaza yetişecek ve Ordu için çok güzel bir turistik bölge haline gelecek” dedi.
Ordu’nun en uzun ve en büyük ırmağı olan, Doğu Karadeniz ile Orta Karadeniz sınırını çizen Melet Irmağı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce yapılan değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Melet ’in Karadeniz’e dökülen kısmında ıslah ve çevre düzenlemesi yapan Büyükşehir Belediyesi, ırmağın çevresini yaptığı çalışmalarla yeni bir görünüme kavuşturuyor. “ÇÖPTEN TEMİZLEDİĞİMİZ MELET, İNSANLARLA DOĞANIN İÇ İÇE OLDUĞU BİR ALAN OLACAK” Melet Irmağı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çalışmaların tamamlanması ile Ordu’nun çok güzel bir turistik alana kavuşacağını söyledi. Çöplük alanını temizleyerek Ordu turizmine kazandırdıklarının altını çizen Başkan Güler, “Melet Irmağı ve Civil deresinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Melet Irmağı’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar inşallah yaza yetişecek ve Ordu için çok güzel bir turistik bölge haline gelecek. Yaptığımız çalışmalarla tekneler ırmağın iç kesimlerine kadar girebilecek. Ayrıca ırmak üzerinde balık tutma yerleri olacak. Eski çöplük alanı olan bu bölgeyi temizledik. Burası artık insanlarla doğanın iç içe olduğu bir alan olacak. Irmak üzerine doğal yapısına uygun olarak yaptığımız ada ile alanı çeşitlendirerek daha da güzel hale getirmek istedik. Tüm ekibimizle yoğun ve kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Melet ve Civil’de yaptığımız tüm bu çalışmalar Ordu’ya katma değer katacak ve aynı zamanda da çağdaş şehircilik anlamında çevreyle uyum açısından bölgemize büyük bir avantaj sağlayacak” diye konuştu. BALIKÇILARDAN BAŞKAN GÜLER’E SÜRPRİZ Melet Irmağı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güler’e balıkçılar tarafından anlamlı bir jest yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi Melet Irmağı Çevresi Güzelleştirme ve Balıkçıları Koruma Derneği Üyeleri teknelerine astıkları ‘Melet Irmağı’nın değişimi ve güzelleşmesi için burayı karış karış gezip bambaşka bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Melet Irmağı balıkçıları olarak teşekkür ederiz” yazılı afişle Başkan Güler’i selamlayarak çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettiler.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Melet Irmağı’nı bir cazibe merkezi haline getirecek olan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Melet Irmağı’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar inşallah yaza yetişecek ve Ordu için çok güzel bir turistik bölge haline gelecek” dedi.

Ordu’nun en uzun ve en büyük ırmağı olan, Doğu Karadeniz ile Orta Karadeniz sınırını çizen Melet Irmağı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce yapılan değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Melet ’in Karadeniz’e dökülen kısmında ıslah ve çevre düzenlemesi yapan Büyükşehir Belediyesi, ırmağın çevresini yaptığı çalışmalarla yeni bir görünüme kavuşturuyor.

“ÇÖPTEN TEMİZLEDİĞİMİZ MELET, İNSANLARLA DOĞANIN İÇ İÇE OLDUĞU BİR ALAN OLACAK”

Melet Irmağı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çalışmaların tamamlanması ile Ordu’nun çok güzel bir turistik alana kavuşacağını söyledi.

Çöplük alanını temizleyerek Ordu turizmine kazandırdıklarının altını çizen Başkan Güler, “Melet Irmağı ve Civil deresinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Melet Irmağı’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar inşallah yaza yetişecek ve Ordu için çok güzel bir turistik bölge haline gelecek. Yaptığımız çalışmalarla tekneler ırmağın iç kesimlerine kadar girebilecek. Ayrıca ırmak üzerinde balık tutma yerleri olacak. Eski çöplük alanı olan bu bölgeyi temizledik. Burası artık insanlarla doğanın iç içe olduğu bir alan olacak. Irmak üzerine doğal yapısına uygun olarak yaptığımız ada ile alanı çeşitlendirerek daha da güzel hale getirmek istedik. Tüm ekibimizle yoğun ve kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Melet ve Civil’de yaptığımız tüm bu çalışmalar Ordu’ya katma değer katacak ve aynı zamanda da çağdaş şehircilik anlamında çevreyle uyum açısından bölgemize büyük bir avantaj sağlayacak” diye konuştu.

BALIKÇILARDAN BAŞKAN GÜLER’E SÜRPRİZ

Melet Irmağı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güler’e balıkçılar tarafından anlamlı bir jest yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi Melet Irmağı Çevresi Güzelleştirme ve Balıkçıları Koruma Derneği Üyeleri teknelerine astıkları ‘Melet Irmağı’nın değişimi ve güzelleşmesi için burayı karış karış gezip bambaşka bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Melet Irmağı balıkçıları olarak teşekkür ederiz” yazılı afişle Başkan Güler’i selamlayarak çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.