Başkan Hacıimamoğlu’ndan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

SİYASET 13.10.2020 - 14:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1829+ kez okundu.
 

Başkan Hacıimamoğlu’ndan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
  “Kendi Hayatlarından Ödün Verdiler” Koronavirüs salgını döneminde en büyük yükü omuzlayanların sağlık çalışanları olduğunu belirten Başkan Hacıimamoğlu Ünye’de hizmet veren sağlık ocakları ve aile hekimlerini ziyaret etti. Sağlık çalışanlarına gül vererek emekleri için teşekkür eden Başkan Hacıimamoğlu, “Pandemi sürecinde kendi hayatlarından dahi ödün verip özveri ile çalışan doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ziyaretinde bulunduk. Zira onlar müreffeh bir hayatın idamesi noktasında mihenk taslarıdır. Cenabi Allah onların yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

 

“Kendi Hayatlarından Ödün Verdiler”

Koronavirüs salgını döneminde en büyük yükü omuzlayanların sağlık çalışanları olduğunu belirten Başkan Hacıimamoğlu Ünye’de hizmet veren sağlık ocakları ve aile hekimlerini ziyaret etti. Sağlık çalışanlarına gül vererek emekleri için teşekkür eden Başkan Hacıimamoğlu, “Pandemi sürecinde kendi hayatlarından dahi ödün verip özveri ile çalışan doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ziyaretinde bulunduk. Zira onlar müreffeh bir hayatın idamesi noktasında mihenk taslarıdır. Cenabi Allah onların yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.