Başkan Tavlı, Azerbaycanlı İtfaiyecileri Uğurladı

BÖLGE GÜNDEMİ 22.08.2021 - 23:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1309+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı, Azerbaycanlı İtfaiyecileri Uğurladı

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ülkemizdeki orman yangınlarının söndürülmesine destek olmak için gelen ve görevlerini tamamlayan kardeş ülke Azerbaycanlı itfaiyecileri, dönüş yolunda Ünye’de karşılayarak memleketlerine uğurladı.
  Antalya ve Muğla başta olmak üzere yurt genelinde meydana gelen orman yangınlarının söndürülmesi için kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen itfaiyecilerin konvoyu dönüş yolunda Ünye’den geçti.           Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Orman İşletme Müdürü Alparslan Kadı, dönüş yolunda konvoyu çevre yolunda karşılayarak destekleri için teşekkür ettiler.           -“Sağ olsun Türkiye”-       Konvoy Komutanı Albay Xudat Nabiyev, Türkiye’nin kardeş ülke olduğunu ve zor günlerinde yardıma her zaman hazır olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımıza ve beraberindekilere bu sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum. Türkiye’de çıkan yangınları haber alır almaz tüm alet ve ekipmanlarımızla yola çıkarak söndürme çalışmalarında bizde yerimizi aldık. Biz kardeş Türkiye'mizin yanındayız. Her zaman her şeyde Türkiye'nin yanında olacağız. Bizleri güzelliklerle ve hoş sohbetlerle uğurluyorsunuz. Sağ olsun Türkiye.” diye konuştu.           -“Sözde değil, özde kardeş iki milletiz”-       Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Azerbaycan halkının ülkemizin zor gününde kardeşliklerini bir kez daha gösterdiklerini belirterek, “Can Azerbaycan'dan, ülkemizde meydana gelen orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek için gelen can gardaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Azerbaycan bizim için sadece devletlerden bir devlet, Azerbaycanlı kardeşlerimiz de milletlerden bir millet değildir. Biz aynı dili konuşan, aynı inanca mensup, ortak bir tarihi geçmişi paylaşan, sözde değil, özde kardeş iki milletiz. Yangına karşı mücadelede yanımızda olan siz kahraman kardeşlerimize bir kez daha en kalbi duygularla teşekkürlerimi sunuyor hayırlı yolculuklar diliyorum. Sağ olun, var olun.” dedi.           Konuşmaların ardından, Albay Xudat Nabiyev komutasındaki söndürme ekibine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Orman İşletme Müdürü Alparslan Kadı çeşitli hediyeler takdim ederek ülkelerine yolcu ettiler.      
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ülkemizdeki orman yangınlarının söndürülmesine destek olmak için gelen ve görevlerini tamamlayan kardeş ülke Azerbaycanlı itfaiyecileri, dönüş yolunda Ünye’de karşılayarak memleketlerine uğurladı.

 

Antalya ve Muğla başta olmak üzere yurt genelinde meydana gelen orman yangınlarının söndürülmesi için kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen itfaiyecilerin konvoyu dönüş yolunda Ünye’den geçti.

 

 

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Orman İşletme Müdürü Alparslan Kadı, dönüş yolunda konvoyu çevre yolunda karşılayarak destekleri için teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

-“Sağ olsun Türkiye”-

 

 

 

Konvoy Komutanı Albay Xudat Nabiyev, Türkiye’nin kardeş ülke olduğunu ve zor günlerinde yardıma her zaman hazır olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımıza ve beraberindekilere bu sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum. Türkiye’de çıkan yangınları haber alır almaz tüm alet ve ekipmanlarımızla yola çıkarak söndürme çalışmalarında bizde yerimizi aldık. Biz kardeş Türkiye'mizin yanındayız. Her zaman her şeyde Türkiye'nin yanında olacağız. Bizleri güzelliklerle ve hoş sohbetlerle uğurluyorsunuz. Sağ olsun Türkiye.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

-“Sözde değil, özde kardeş iki milletiz”-

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Azerbaycan halkının ülkemizin zor gününde kardeşliklerini bir kez daha gösterdiklerini belirterek, “Can Azerbaycan'dan, ülkemizde meydana gelen orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek için gelen can gardaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Azerbaycan bizim için sadece devletlerden bir devlet, Azerbaycanlı kardeşlerimiz de milletlerden bir millet değildir. Biz aynı dili konuşan, aynı inanca mensup, ortak bir tarihi geçmişi paylaşan, sözde değil, özde kardeş iki milletiz. Yangına karşı mücadelede yanımızda olan siz kahraman kardeşlerimize bir kez daha en kalbi duygularla teşekkürlerimi sunuyor hayırlı yolculuklar diliyorum. Sağ olun, var olun.” dedi.

 

 

 

 

 

Konuşmaların ardından, Albay Xudat Nabiyev komutasındaki söndürme ekibine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Orman İşletme Müdürü Alparslan Kadı çeşitli hediyeler takdim ederek ülkelerine yolcu ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.