Başkan Tören: “2021 Yılı Yatırım Yılı Olacak”

BÖLGE GÜNDEMİ 26.10.2020 - 10:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1930+ kez okundu.
 

Başkan Tören: “2021 Yılı Yatırım Yılı Olacak”

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısının 2. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda Altınordu Belediyesinin 2021 Yılı Bütçesi 198 milyon 500 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi. Bütçeyi değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, 2021 Yılı Mali Bütçesinin yatırım bütçesi olacağını söyledi.
  Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. birleşimi Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri katıldı. 2021 YILI MALİ BÜTÇESİ 198 MİLYON 500 BİN TL Gerçekleştirilen meclis toplantısında Altınordu Belediyesinin 2021 Yılı Mali Bütçesi görüşüldü. Altınordu Belediyesinin 198 milyon 500 bin TL olan 2021 Yılı Mali Bütçesi oy birliği ile kabul edildi.   BAŞKAN TÖREN: “YATIRIM BÜTÇESİ İLE 100. YILA YAKIŞIR BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ” 2021 Yılı Mali Bütçesi ile ilgili konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, 2021 Yılı Mali Bütçesinin Altınordu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Bütçenin yüzde 35’lik oranının Fen İşleri bütçesine ait olduğunu ifade eden Başkan TÖREN, 2021 yılının ikinci yarısında yatırımların artacağını aktardı. Şehrin 100. yılında proje temelli yatırımları hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan TÖREN, şöyle konuştu: “Yeni dönemde, israf ekonomisinden uzak, tasarrufları merkeze alarak şehrin istediği ve beklediği Büyükşehirle birlikte sinerji yaratacak ve birbirini tamamlayacak projelerle birlikte şehrin dönüşeceğine inanıyoruz. 2021 Yılı Mali Bütçemizin yatırım bütçesine dönüştüğünün en büyük ispatı ise altyapı ve üstyapı çalışmaları için Fen İşleri bütçesine ayırdığımız 70 milyonluk yatırımdır. Bu rakamın 2021 Yılı Mali Bütçemize oranı yüzde 35’tir. Bu doğrultuda 2021 yılında borç dengesini gözeterek oluşturacağımız proje temelli yatırımlarla 100. yıla yakışır bir şehri hep birlikte inşa edeceğimizi ve buna ilişkin yatırımların şehrimizde gözle görülür bir seviyeye geleceğine inanıyorum. 2021 Yılı Mali Bütçemizin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ALTINORDU BELEDİYESİ DEMİR ALİ YAVRUMUZ İÇİN SEFERBER OLDU Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminde Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in önderliğinde Ekim ayı ilk birleşiminde olduğu gibi 2. Birleşimde de Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri huzur haklarını SMA hastası Demir Ali’ye bağışladı. Başkan TÖREN, Demir Ali Bayraktar’ın ailesinin başlattığı Demir Ali’ye Umut Ol kampanyasına destek olmak amacıyla çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Cumartesi ve pazar günü Altınordu Belediyesi olarak belediye hizmet binası önünde Kurabiye Günü adıyla etkinlikler düzenleyeceklerini aktaran Başkan TÖREN, etkinliklerden elde edilecek tüm gelirlerin Demir Ali’ye bağışlanacağını sözlerine ekledi. Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. birleşimi karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona ererken Kasım Ayı Meclis toplantısının ise 4 Kasım Çarşamba günü yapılması kararlaştırıldı.  
Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısının 2. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda Altınordu Belediyesinin 2021 Yılı Bütçesi 198 milyon 500 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi. Bütçeyi değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, 2021 Yılı Mali Bütçesinin yatırım bütçesi olacağını söyledi.

 

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. birleşimi Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri katıldı.

2021 YILI MALİ BÜTÇESİ 198 MİLYON 500 BİN TL

Gerçekleştirilen meclis toplantısında Altınordu Belediyesinin 2021 Yılı Mali Bütçesi görüşüldü. Altınordu Belediyesinin 198 milyon 500 bin TL olan 2021 Yılı Mali Bütçesi oy birliği ile kabul edildi.  

BAŞKAN TÖREN: “YATIRIM BÜTÇESİ İLE 100. YILA YAKIŞIR BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ”

2021 Yılı Mali Bütçesi ile ilgili konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, 2021 Yılı Mali Bütçesinin Altınordu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Bütçenin yüzde 35’lik oranının Fen İşleri bütçesine ait olduğunu ifade eden Başkan TÖREN, 2021 yılının ikinci yarısında yatırımların artacağını aktardı.

Şehrin 100. yılında proje temelli yatırımları hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan TÖREN, şöyle konuştu:

“Yeni dönemde, israf ekonomisinden uzak, tasarrufları merkeze alarak şehrin istediği ve beklediği Büyükşehirle birlikte sinerji yaratacak ve birbirini tamamlayacak projelerle birlikte şehrin dönüşeceğine inanıyoruz.

2021 Yılı Mali Bütçemizin yatırım bütçesine dönüştüğünün en büyük ispatı ise altyapı ve üstyapı çalışmaları için Fen İşleri bütçesine ayırdığımız 70 milyonluk yatırımdır. Bu rakamın 2021 Yılı Mali Bütçemize oranı yüzde 35’tir. Bu doğrultuda 2021 yılında borç dengesini gözeterek oluşturacağımız proje temelli yatırımlarla 100. yıla yakışır bir şehri hep birlikte inşa edeceğimizi ve buna ilişkin yatırımların şehrimizde gözle görülür bir seviyeye geleceğine inanıyorum. 2021 Yılı Mali Bütçemizin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

ALTINORDU BELEDİYESİ DEMİR ALİ YAVRUMUZ İÇİN SEFERBER OLDU

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminde Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in önderliğinde Ekim ayı ilk birleşiminde olduğu gibi 2. Birleşimde de Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri huzur haklarını SMA hastası Demir Ali’ye bağışladı. Başkan TÖREN, Demir Ali Bayraktar’ın ailesinin başlattığı Demir Ali’ye Umut Ol kampanyasına destek olmak amacıyla çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Cumartesi ve pazar günü Altınordu Belediyesi olarak belediye hizmet binası önünde Kurabiye Günü adıyla etkinlikler düzenleyeceklerini aktaran Başkan TÖREN, etkinliklerden elde edilecek tüm gelirlerin Demir Ali’ye bağışlanacağını sözlerine ekledi.

Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. birleşimi karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona ererken Kasım Ayı Meclis toplantısının ise 4 Kasım Çarşamba günü yapılması kararlaştırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.