Başkanlardan Ünyespor'a tam destek

SPOR 02.11.2019 - 20:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1566+ kez okundu.
 

Başkanlardan Ünyespor'a tam destek

Kaymakam Ve Başkan’dan Ünye 1957 Spor’a Tam Destek
Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte Ünye1957 Spor’u ziyaret etti. Kulüp Başkanı Hamza Alp ve yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıda Ünye 1957 Spor ile ilgili gündemi değerlendirdiler. Kaymakam Güney ve Başkan Tavlı’nın yaptığı ortak açıklamada,”Ünye 1957 Spor büyük bir camiadır ve şu anda bu görevde sizler bulunuyorsunuz. Gidişatla ilgili sıkıntıların olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Ancak kötü gidişata dur demek için bazı kararları aldığınızı görüyoruz. Bizler bu yönetimin omuzlarında büyük bir yük olduğunu ve bu yükün altından kararlılıkla kalkacağınıza inanıyoruz. Bizler sizlerin yanınızdayız ve bundan şüpheniz olmasın. Sizlerden sadece geriye değil önünüze bakmanızı istiyoruz. Alacağınız başarılar sizlerin önünü açacaktır” ifadelerine yer verildi. Bu akşamki Ünye 1957 Spor toplantısına ayrıca Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Özgür Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hacı Demir, Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan ve İş Adamı Aydın Yazgı katıldı.
Kaymakam Ve Başkan’dan Ünye 1957 Spor’a Tam Destek

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte Ünye1957 Spor’u ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Hamza Alp ve yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıda Ünye 1957 Spor ile ilgili gündemi değerlendirdiler. Kaymakam Güney ve Başkan Tavlı’nın yaptığı ortak açıklamada,”Ünye 1957 Spor büyük bir camiadır ve şu anda bu görevde sizler bulunuyorsunuz. Gidişatla ilgili sıkıntıların olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Ancak kötü gidişata dur demek için bazı kararları aldığınızı görüyoruz. Bizler bu yönetimin omuzlarında büyük bir yük olduğunu ve bu yükün altından kararlılıkla kalkacağınıza inanıyoruz. Bizler sizlerin yanınızdayız ve bundan şüpheniz olmasın. Sizlerden sadece geriye değil önünüze bakmanızı istiyoruz. Alacağınız başarılar sizlerin önünü açacaktır” ifadelerine yer verildi.
Bu akşamki Ünye 1957 Spor toplantısına ayrıca Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Özgür Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hacı Demir, Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan ve İş Adamı Aydın Yazgı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.