Bayraktar görevi bıraktı!

SPOR 13.12.2020 - 19:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1203+ kez okundu.
 

Bayraktar görevi bıraktı!

Misli.com 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden 52 Orduspor’da Teknik Direktör Sinan Bayraktar ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı.
52 Orduspor’da ayrılık Lige iyi başlayan ancak daha sonra 6 hafta beraberlik serisinden sonra Sultanbeyli Belediyespor’a deplasmanda 2-0 kaybeden mor-beyazlılarda fatura Teknik Direktör Sinan Bayraktar’a kesildi. Ordu temsilcisi ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Mor-beyazlı ekip yaptığı paylaşımda, “Sezon başında anlaşmaya vardığımız deneyimli teknik direktör Ali Rıza Sinan Bayraktar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” denildi.
Misli.com 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden 52 Orduspor’da Teknik Direktör Sinan Bayraktar ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı.

52 Orduspor’da ayrılık

Lige iyi başlayan ancak daha sonra 6 hafta beraberlik serisinden sonra Sultanbeyli Belediyespor’a deplasmanda 2-0 kaybeden mor-beyazlılarda fatura Teknik Direktör Sinan Bayraktar’a kesildi. Ordu temsilcisi ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Mor-beyazlı ekip yaptığı paylaşımda, “Sezon başında anlaşmaya vardığımız deneyimli teknik direktör Ali Rıza Sinan Bayraktar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.