“Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutluyorum”

BÖLGE GÜNDEMİ 20.07.2021 - 22:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2686+ kez okundu.
 

“Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutluyorum”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak hemşehrilerinin bayramını kutladı.
Başkan Demirci, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bilindiği gibi bayramlar, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz. Bayram coşkusunu ve sevincini yaşarken, salgın hastalık nedeniyle uymak zorunda olduğumuz kuralları da hiç unutmayalım. Mesafe, maske ve temizlik kuralı başta olmak üzere, alınmış olan tedbirleri günlük hayatımızın bir parçası olarak Bayramda da özenle uygulayalım. Bu vesileyle başta Akkuşlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın, kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum.”  
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Başkan Demirci, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bilindiği gibi bayramlar, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir.

Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz. Bayram coşkusunu ve sevincini yaşarken, salgın hastalık nedeniyle uymak zorunda olduğumuz kuralları da hiç unutmayalım. Mesafe, maske ve temizlik kuralı başta olmak üzere, alınmış olan tedbirleri günlük hayatımızın bir parçası olarak Bayramda da özenle uygulayalım.

Bu vesileyle başta Akkuşlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın, kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.