Betül, “Engelsiz Taksi” İle Engelleri Aştı

YAŞAM 17.11.2021 - 23:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1766+ kez okundu.
 

Betül, “Engelsiz Taksi” İle Engelleri Aştı

Fatsa ilçesinde ikamet eden Betül Dilekli, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Taksi hizmeti ile açık öğretim sınavına götürüldü.
    Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Taksi hizmeti ile engelli ve yaşlı vatandaşların kamu kurum ve kuruşlarında olan işlerini rahat yerine getirmesini sağlıyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine talepte bulunarak ihtiyaçlarını kolayca giderebiliyorlar.       EVİNDEN ALINDI EVİNE BIRAKILDI       Bu kapsamda Fatsa ilçesinde yaşayan Betül Dilekli 13 ve 14 Kasım tarihlerinde Altınordu’da gerçekleştirilen açık öğretim sınavına kolaylıkla gidebilmek için Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulundu. Başvurusu onaylanan Betül Dilekli, sınav günü Fatsa’daki evinden alınarak Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Üniversitesine getirildi. Sınav süresi bitene kadar bekleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yine engelli vatandaşı ikamet adresine kadar götürdü.       “ÇOK İŞİME YARAYAN, BANA YARDIMCI OLAN BİR HİZMET”       Engelsiz Taksi uygulamasından yararlanma imkânı bulan Betül Dilekli, hizmet için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.       Engelli vatandaş Betül Dilekli şöyle konuştu:       “Ordu Büyükşehir Belediyesine, Başkan Hilmi Güler’e ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok işime yarayan, bana yardımcı olan bir hizmet.”       HİZMETTEN YARARLANMAK İÇİN NE YAPILMALI?       Engelsiz Ordu Taksi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 444 10 52 No’lu numaradan irtibata geçerek talepte bulunabilirler.    
Fatsa ilçesinde ikamet eden Betül Dilekli, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Taksi hizmeti ile açık öğretim sınavına götürüldü.

 

 

Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Taksi hizmeti ile engelli ve yaşlı vatandaşların kamu kurum ve kuruşlarında olan işlerini rahat yerine getirmesini sağlıyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine talepte bulunarak ihtiyaçlarını kolayca giderebiliyorlar.

 

 

 

EVİNDEN ALINDI EVİNE BIRAKILDI

 

 

 

Bu kapsamda Fatsa ilçesinde yaşayan Betül Dilekli 13 ve 14 Kasım tarihlerinde Altınordu’da gerçekleştirilen açık öğretim sınavına kolaylıkla gidebilmek için Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulundu. Başvurusu onaylanan Betül Dilekli, sınav günü Fatsa’daki evinden alınarak Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Üniversitesine getirildi. Sınav süresi bitene kadar bekleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yine engelli vatandaşı ikamet adresine kadar götürdü.

 

 

 

“ÇOK İŞİME YARAYAN, BANA YARDIMCI OLAN BİR HİZMET”

 

 

 

Engelsiz Taksi uygulamasından yararlanma imkânı bulan Betül Dilekli, hizmet için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

 

 

 

Engelli vatandaş Betül Dilekli şöyle konuştu:

 

 

 

“Ordu Büyükşehir Belediyesine, Başkan Hilmi Güler’e ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok işime yarayan, bana yardımcı olan bir hizmet.”

 

 

 

HİZMETTEN YARARLANMAK İÇİN NE YAPILMALI?

 

 

 

Engelsiz Ordu Taksi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 444 10 52 No’lu numaradan irtibata geçerek talepte bulunabilirler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.