Bir Haftalık Asfalt Çöktü

BÖLGE GÜNDEMİ 16.07.2018 - 22:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2058+ kez okundu.
 

Bir Haftalık Asfalt Çöktü

Ordu’da Cuma günü etkili olan yağış, bir haftalık asfaltı çökertti.
Ordu genelinde özellikle Cuma günü etkili olan sağanak yağış sonrası bir çok ev ve işyerini su basarken, yollarda zarar gördü. Özellikle yeni yapılan asfalt çalışmaları yağışlardan olumsuz etkilendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Selimiye Mahallesi’nde Boztepe yolunda yapılan asfalt yağışların etkisiyle çöktü. Yağışların ardından yapılalı bir hafta olan asfalt yolun çökmesi vatandaşları şaşırtırken, belediye ekipleri aynı bölgede tekrar çalışma başlattı.   
Ordu’da Cuma günü etkili olan yağış, bir haftalık asfaltı çökertti.

Ordu genelinde özellikle Cuma günü etkili olan sağanak yağış sonrası bir çok ev ve işyerini su basarken, yollarda zarar gördü.

Özellikle yeni yapılan asfalt çalışmaları yağışlardan olumsuz etkilendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Selimiye Mahallesi’nde Boztepe yolunda yapılan asfalt yağışların etkisiyle çöktü.

Yağışların ardından yapılalı bir hafta olan asfalt yolun çökmesi vatandaşları şaşırtırken, belediye ekipleri aynı bölgede tekrar çalışma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.