Bolaman’a Yeni Yaşam Alanı

BÖLGE GÜNDEMİ 23.05.2021 - 00:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2807+ kez okundu.
 

Bolaman’a Yeni Yaşam Alanı

Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği rekreasyon alanlarına çeviriyor.
  Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların işten arta kalan zamanlarda eğlence ve dinlenme gibi ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni projeler ortaya koyuyor. Bu kapsamda turizm açısından büyük potansiyele sahip olan Ordu kıyılarında çevre düzenlemeleri yapılarak bu alanlara canlılık kazandırılıyor.     Deniz ve karanın birleşim noktalarında bu zamana kadar birçok düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi, bu defa da Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi kıyısında Bolaman Kıyı Parkı Projesi’ni hayata geçiriyor. Yeşil alanlardan bisiklet yoluna, oyun ve fitness alanlarından kafeteryaya kadar birçok yeniliğin yapılacağı Bolaman kıyısı bu projeyle güzelliğine güzellik katacak.     20 BİN METREKARELİK ALANA UYGULANACAK   Bolaman Kıyı Parkı Projesi için çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alanda projeyi uygulayacak. Proje kapsamında alanda bisiklet ve yürüyüş yolu, otopark, kafeterya, WC, oyun ve fitness alanı, seyir terasları, etkinlik alanları ve yeşil alan yer alacak. Aydınlatma, kent mobilyaları ve peyzaj düzenlemesinin ardından proje vatandaşların hizmetine sunulacak.     Projenin tamamlanmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi fiziki imkanları, doğal güzellikleri, özgün kimliği ve manzara seyriyle Bolaman’a yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacak.      
Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği rekreasyon alanlarına çeviriyor.

 

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların işten arta kalan zamanlarda eğlence ve dinlenme gibi ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni projeler ortaya koyuyor. Bu kapsamda turizm açısından büyük potansiyele sahip olan Ordu kıyılarında çevre düzenlemeleri yapılarak bu alanlara canlılık kazandırılıyor.

 

 

Deniz ve karanın birleşim noktalarında bu zamana kadar birçok düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi, bu defa da Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi kıyısında Bolaman Kıyı Parkı Projesi’ni hayata geçiriyor. Yeşil alanlardan bisiklet yoluna, oyun ve fitness alanlarından kafeteryaya kadar birçok yeniliğin yapılacağı Bolaman kıyısı bu projeyle güzelliğine güzellik katacak.

 

 

20 BİN METREKARELİK ALANA UYGULANACAK

 

Bolaman Kıyı Parkı Projesi için çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alanda projeyi uygulayacak. Proje kapsamında alanda bisiklet ve yürüyüş yolu, otopark, kafeterya, WC, oyun ve fitness alanı, seyir terasları, etkinlik alanları ve yeşil alan yer alacak. Aydınlatma, kent mobilyaları ve peyzaj düzenlemesinin ardından proje vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

 

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi fiziki imkanları, doğal güzellikleri, özgün kimliği ve manzara seyriyle Bolaman’a yeni bir yaşam alanı kazandırmış olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.