Bu gurur Ünye’nin

EĞİTİM 15.01.2019 - 11:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1630+ kez okundu.
 

Bu gurur Ünye’nin

Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’deki bütün okullarda uygulamış olduğu performans değerlendirme sisteminde Ünye’de bulunan meslek liseleri 6 kategorinin 4’ünde Ordu birincisi oldu.
Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü, Türkiye’deki bütün okullarda uygulamış olduğu performans değerlendirme sisteminde okulların performansını değerlendirdi. Ordu ilindeki değerlendirmenin sonuçları Fatsa Kız Meslek Lisesi’nde düzenlenen törenle açıklandı. Ünye’de bulunan meslek liseleri il genelinde 6 kategorinin 4’ünde Ordu il birincisi oldu. - En yüksek puanı Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Meslek Lisesi) aldı- Değerlendirme sonucunda Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bütün kategorilerde Ordu’nun en yüksek puanını alarak Ordu birincisi oldu. Fiziki altyapı temasında Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ordu birincisi olurken, Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi disiplin ve devamsızlık yapmama durumunda Ordu birincisi, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sosyal kültürel etkinliklerde Ordu birincisi olarak kırılması zor bir rekora imza atılar. Derece alan okullar plaketle ödüllendirildi. Ödül törenine Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya katıldı.
Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’deki bütün okullarda uygulamış olduğu performans değerlendirme sisteminde Ünye’de bulunan meslek liseleri 6 kategorinin 4’ünde Ordu birincisi oldu.

Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü, Türkiye’deki bütün okullarda uygulamış olduğu performans değerlendirme sisteminde okulların performansını değerlendirdi.

Ordu ilindeki değerlendirmenin sonuçları Fatsa Kız Meslek Lisesi’nde düzenlenen törenle açıklandı. Ünye’de bulunan meslek liseleri il genelinde 6 kategorinin 4’ünde Ordu il birincisi oldu.

- En yüksek puanı Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Meslek Lisesi) aldı-

Değerlendirme sonucunda Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bütün kategorilerde Ordu’nun en yüksek puanını alarak Ordu birincisi oldu.

Fiziki altyapı temasında Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ordu birincisi olurken, Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi disiplin ve devamsızlık yapmama durumunda Ordu birincisi, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sosyal kültürel etkinliklerde Ordu birincisi olarak kırılması zor bir rekora imza atılar.

Derece alan okullar plaketle ödüllendirildi.

Ödül törenine Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.