Büyükşehir’den Ünye’ye Sıcak Asfalt Konforu

BÖLGE GÜNDEMİ 08.11.2021 - 09:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1663+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Ünye’ye Sıcak Asfalt Konforu

7 Mahallenin Hayali Gerçek Oldu
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin kaderi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçesinde, 7 mahalleyi birbirine bağlayan 8.5 km’lik grup yolu sıcak asfalta kavuştu.       Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.       Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.       7 MAHALLEYE HİZMET VERECEK       Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin en yoğun mahallelerinden olan ve şehir merkezine direkt bağlantısını sağlayan Cevizdere, Denizbükü, Tepeköy, Başköy, Yaylalı, Üçpınar ve Yiğitler mahallelerinin ilgilendiren 8.5 km’lik grup yolu sıcak asfalta kavuştu. Alt yapısı sil baştan yenilenen yol ağında kısa süre önce başlatılan çalışmalar tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.       MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR       Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “7 mahallemize hizmet verecek olan grup yolumuz asfalta kavuştu. Toz ve çamurdan kurtulduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlere daha önce söz vermişti. Sözünü yerine getirdi. Allah ondan ve ekibinden razı olsun. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”    
7 Mahallenin Hayali Gerçek Oldu

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin kaderi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçesinde, 7 mahalleyi birbirine bağlayan 8.5 km’lik grup yolu sıcak asfalta kavuştu.

 

 

 

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 

 

 

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

 

 

 

7 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin en yoğun mahallelerinden olan ve şehir merkezine direkt bağlantısını sağlayan Cevizdere, Denizbükü, Tepeköy, Başköy, Yaylalı, Üçpınar ve Yiğitler mahallelerinin ilgilendiren 8.5 km’lik grup yolu sıcak asfalta kavuştu. Alt yapısı sil baştan yenilenen yol ağında kısa süre önce başlatılan çalışmalar tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

 

 

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

 

 

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “7 mahallemize hizmet verecek olan grup yolumuz asfalta kavuştu. Toz ve çamurdan kurtulduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlere daha önce söz vermişti. Sözünü yerine getirdi. Allah ondan ve ekibinden razı olsun. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.