Büyükşehir Gaziantep’de Galip

SPOR 08.11.2021 - 13:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1835+ kez okundu.
 

Büyükşehir Gaziantep’de Galip

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonun ilk maçında Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’nü 81-40 mağlup etti.
      Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezonun ilk maçında Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü ile karşılaştı. Gaziantep Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk periyodu 27-02 önde kapattı. Başarılı oyununa 2. periyotta da devam eden Büyükşehir Belediyesi ekibi devreye de 41-16’lık skorla girdi.   3. periyotta da etkili olan Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı skoru 67-26’ya getirerek son periyoda önde giren taraf oldu. Üstünlüğünü maç süresince devam ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sahadan 81-40’lık skorla galip ayrıldı.   İKİNCİ HAFTADA RAKİP İZMİR BORNOVA BARIŞGÜCÜ   Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonun 2. haftasında İzmir Bornova Barışgücü ile mücadele edecek. 13 Kasım Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 12.00’de başlayacak.    
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonun ilk maçında Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü’nü 81-40 mağlup etti.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezonun ilk maçında Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü ile karşılaştı. Gaziantep Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk periyodu 27-02 önde kapattı. Başarılı oyununa 2. periyotta da devam eden Büyükşehir Belediyesi ekibi devreye de 41-16’lık skorla girdi.

 

3. periyotta da etkili olan Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı skoru 67-26’ya getirerek son periyoda önde giren taraf oldu. Üstünlüğünü maç süresince devam ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sahadan 81-40’lık skorla galip ayrıldı.

 

İKİNCİ HAFTADA RAKİP İZMİR BORNOVA BARIŞGÜCÜ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezonun 2. haftasında İzmir Bornova Barışgücü ile mücadele edecek. 13 Kasım Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 12.00’de başlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.