Büyükşehir Hız Kesmiyor

BÖLGE GÜNDEMİ 06.07.2021 - 13:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1632+ kez okundu.
 

Büyükşehir Hız Kesmiyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in asfalt hamlesi sonrası sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı dört mahalle ile Çamsan tesisleri anayoluna bağlanan güzergâhtaki bağlantı yolu sıcak asfalt ile buluştu.
    Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki, asfalt seferberliği sürüyor. Kent genelinde yaptığı asfalt ve beton yollarla vatandaşlara konforlu bir ulaşım hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi, belirlenen plan ve program dahilinde sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.       Altınordu ilçesinin ulaşım sorunlarını çözmek için birçok noktada çalışma sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, daha önce sıcak asfaltla buluşturdukları, Artıklı, Kovancı, Altunyurt ve Bayadı mahallerini kapsayan güzergahın bağlantı kısmındaki çalışmalarını da tamamladı.       Sıcak asfalt konforuna kavuşan 8 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bağlantı yolundaki genişletme çalışmalarının ardından, 600 metrelik kısımda sıcak asfalt ile buluştu.       BİRÇOK NOKTAYA ALTERNATİF ULAŞIM SAĞLAYACAK       Sıcak asfalta buluşan yol, birçok noktaya alternatif ulaşım imkanı sunuyor. Asfaltla birlikte, Artıklı, Kovancı, Altunyurt, Bayadı mahalleleri ile çevresinde bulunan Arpaköy ve Delikkaya Mahalleleri Çambaşı Yaylası Yolu’na konforlu bir seyahatle ulaşabilecekler. Kovancı Mahallesi’nden Çambaşı Yolu’na çıkmak isteyen vatandaşlar ise Melet Irmağı üzerindeki Kocaali Köprüsü’ne direk geçiş sağlayabilecekler.    
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in asfalt hamlesi sonrası sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı dört mahalle ile Çamsan tesisleri anayoluna bağlanan güzergâhtaki bağlantı yolu sıcak asfalt ile buluştu.

 

 

Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki, asfalt seferberliği sürüyor. Kent genelinde yaptığı asfalt ve beton yollarla vatandaşlara konforlu bir ulaşım hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi, belirlenen plan ve program dahilinde sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.

 

 

 

Altınordu ilçesinin ulaşım sorunlarını çözmek için birçok noktada çalışma sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, daha önce sıcak asfaltla buluşturdukları, Artıklı, Kovancı, Altunyurt ve Bayadı mahallerini kapsayan güzergahın bağlantı kısmındaki çalışmalarını da tamamladı.

 

 

 

Sıcak asfalt konforuna kavuşan 8 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bağlantı yolundaki genişletme çalışmalarının ardından, 600 metrelik kısımda sıcak asfalt ile buluştu.

 

 

 

BİRÇOK NOKTAYA ALTERNATİF ULAŞIM SAĞLAYACAK

 

 

 

Sıcak asfalta buluşan yol, birçok noktaya alternatif ulaşım imkanı sunuyor. Asfaltla birlikte, Artıklı, Kovancı, Altunyurt, Bayadı mahalleleri ile çevresinde bulunan Arpaköy ve Delikkaya Mahalleleri Çambaşı Yaylası Yolu’na konforlu bir seyahatle ulaşabilecekler. Kovancı Mahallesi’nden Çambaşı Yolu’na çıkmak isteyen vatandaşlar ise Melet Irmağı üzerindeki Kocaali Köprüsü’ne direk geçiş sağlayabilecekler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.