Büyükşehir, Ordu’nun Yeteneklerini Arıyor

YAŞAM 08.04.2021 - 09:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1482+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Ordu’nun Yeteneklerini Arıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ordu Yeteneğini Arıyor” programı Ulubey ilçesinde gerçekleştirildi.
Farklı spor branşlarında kentin yetenekli gençlerini arayan Büyükşehir Belediyesi, “Ordu Yeteneğini Arıyor” Projesi’nin birincisini Ulubey ilçesinde gerçekleştirildi. Ulubey Kapalı Spor Salonu’nda yapılan programa ilgi oldukça yoğundu.   YETENEKLER SERGİLENDİ 7-16 yaş arasında 71 öğrencinin katılım sağladığı programda, antrenörler eşliğinde öğrenciler esneklik, dikey sıçrama, pençe kuvveti ve 20 metre sürat koşusuna tabii tutuldu.  Genel taramadan geçirilen sporcular daha sonrasında tercih ettikleri futbol, basketbol, voleybol ve atletizm branşlarında yeteneklerini sergilendi. Gerçekleştirilen programda futbol branşına 46, basketbol branşına 8, voleybol branşına 8 ve atletizm branşına 19 öğrenci tercihte bulundu.   “BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERİYOR” Düzenlenen organizasyonun Ordu’nun geleceği için çok ciddi bir yatırım olduğu söyleyen Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Ordu Büyükşehir Belediyemizce ilçemizde gerçekleştirilen Ordu Yeteneğini Arıyor Projesi ile çocuklarımıza yetenek taraması yapılıyor. Çok sayıda katılım sağlayan öğrencilerimizin kimi atletizm kimi futbol kimi voleybol alanında kendini gösterdi. Bu organizasyon hem ilimiz için hem de geleceğimiz için çok ciddi bir yatırım. Ordu Büyükşehir Belediyesi sadece yol yapan, inşaat yapan değil aynı zamanda gençlerimizin geleceğine de yön veriyor. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.   “19 İLÇEDE DEVAM ETTİRECEĞİZ” Gelecek sporcu nesillerini yetiştirmek için tarama yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürü Hacı Cemal Armutlu, “19 ilçede başlattığımız Ordu Yeteneğini Arıyor Projesi’nin ilk ayağını Ulubey ilçesinde gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’in sözleriyle özdeşleşen ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’ bağlamında bugün de gelecek sporcu nesillerini yetiştirmek için yetenek taraması yapıyoruz. Ulubey ilçesinde başlattığımız çalışmamızı 19 ilçede devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.     Öte yandan geriye kalan 18 ilçede de uygulanacak olan Ordu Yeteneğini Arıyor Projesi’nin diğer etaplarının yer ve tarihi Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ordu Yeteneğini Arıyor” programı Ulubey ilçesinde gerçekleştirildi.

Farklı spor branşlarında kentin yetenekli gençlerini arayan Büyükşehir Belediyesi, “Ordu Yeteneğini Arıyor” Projesi’nin birincisini Ulubey ilçesinde gerçekleştirildi. Ulubey Kapalı Spor Salonu’nda yapılan programa ilgi oldukça yoğundu.

 

YETENEKLER SERGİLENDİ

7-16 yaş arasında 71 öğrencinin katılım sağladığı programda, antrenörler eşliğinde öğrenciler esneklik, dikey sıçrama, pençe kuvveti ve 20 metre sürat koşusuna tabii tutuldu.  Genel taramadan geçirilen sporcular daha sonrasında tercih ettikleri futbol, basketbol, voleybol ve atletizm branşlarında yeteneklerini sergilendi. Gerçekleştirilen programda futbol branşına 46, basketbol branşına 8, voleybol branşına 8 ve atletizm branşına 19 öğrenci tercihte bulundu.

 

“BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERİYOR”

Düzenlenen organizasyonun Ordu’nun geleceği için çok ciddi bir yatırım olduğu söyleyen Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Ordu Büyükşehir Belediyemizce ilçemizde gerçekleştirilen Ordu Yeteneğini Arıyor Projesi ile çocuklarımıza yetenek taraması yapılıyor. Çok sayıda katılım sağlayan öğrencilerimizin kimi atletizm kimi futbol kimi voleybol alanında kendini gösterdi. Bu organizasyon hem ilimiz için hem de geleceğimiz için çok ciddi bir yatırım. Ordu Büyükşehir Belediyesi sadece yol yapan, inşaat yapan değil aynı zamanda gençlerimizin geleceğine de yön veriyor. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

“19 İLÇEDE DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Gelecek sporcu nesillerini yetiştirmek için tarama yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürü Hacı Cemal Armutlu, “19 ilçede başlattığımız Ordu Yeteneğini Arıyor Projesi’nin ilk ayağını Ulubey ilçesinde gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’in sözleriyle özdeşleşen ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’ bağlamında bugün de gelecek sporcu nesillerini yetiştirmek için yetenek taraması yapıyoruz. Ulubey ilçesinde başlattığımız çalışmamızı 19 ilçede devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Öte yandan geriye kalan 18 ilçede de uygulanacak olan Ordu Yeteneğini Arıyor Projesi’nin diğer etaplarının yer ve tarihi Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.