Büyükşehirden Kastamonu’ya Yardım Eli

BÖLGE GÜNDEMİ 01.09.2021 - 23:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1649+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Kastamonu’ya Yardım Eli

11 Ağustos tarihinde Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından şehirde yaraların sarılması için Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri yola çıktı.
Sadece Ordu’da değil il sınırlarını aşarak yardım elini her yere ulaştıran Ordu Büyükşehir Belediyesi bu defa da Kastamonu için seferber oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla afet bölgesindeki yaraları sarmak için yola çıkan 10 adet araç ve 10 personel Kastamonu’daki hasarları giderilmesi için çalışmalara katkı sağlayacak.       10 ARAÇ VE 10 PERSONEL İLE ÇALIŞMALARA DESTEK VERİLECEK       Hayatın normale dönmesi için büyük çapta ekibin çalıştığı Kastamonu’da Ordu Büyükşehir Belediyesinin destek amaçlı gönderdiği 10 araç ve 10 personel bölgede bulunan AFAD ile birlikte çalışma yürütecek.       YARDIMLAR İL SINIRLARINI AŞIYOR       Her türlü oluşabilecek doğal afette hazır kıta bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi bu zamana kadar İzmir ve Malatya’da meydana gelen depremde, Rize ve Giresun’da oluşan selde ve Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında ekiplerini seferber ederek çalışmalara destek oldu.    
11 Ağustos tarihinde Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından şehirde yaraların sarılması için Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri yola çıktı.

Sadece Ordu’da değil il sınırlarını aşarak yardım elini her yere ulaştıran Ordu Büyükşehir Belediyesi bu defa da Kastamonu için seferber oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla afet bölgesindeki yaraları sarmak için yola çıkan 10 adet araç ve 10 personel Kastamonu’daki hasarları giderilmesi için çalışmalara katkı sağlayacak.

 

 

 

10 ARAÇ VE 10 PERSONEL İLE ÇALIŞMALARA DESTEK VERİLECEK

 

 

 

Hayatın normale dönmesi için büyük çapta ekibin çalıştığı Kastamonu’da Ordu Büyükşehir Belediyesinin destek amaçlı gönderdiği 10 araç ve 10 personel bölgede bulunan AFAD ile birlikte çalışma yürütecek.

 

 

 

YARDIMLAR İL SINIRLARINI AŞIYOR

 

 

 

Her türlü oluşabilecek doğal afette hazır kıta bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi bu zamana kadar İzmir ve Malatya’da meydana gelen depremde, Rize ve Giresun’da oluşan selde ve Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında ekiplerini seferber ederek çalışmalara destek oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.