Büyükşehirden “Öğretmenler Günü” etkinliği

EĞİTİM 25.11.2018 - 22:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1182+ kez okundu.
 

Büyükşehirden “Öğretmenler Günü” etkinliği

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Meslek Edinme Kursları ve Bilgi Evleri’nde görev yapan öğretmenler “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinliğinde bir araya geldi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek Edinme Kursları ve Bilgi Evleri’nde görev yapan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinliği düzenledi. -“İlk öğretmenimiz annelerimizdir”- Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Suat Olgun, “Öğretmenler Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Hepimizin ilk öğretmeni annelerimizdir. Çocuk anne karnında öğrenmeye başlar. Annenin ilk eğitimi çocuğun geleceğini şekillendirir. Eğitim çağına geldiğimizde ailemizden aldığımız eğitimin yanı sıra öğretmenlerimizden aldığımız eğitim geleceğimize ışık tutar. Bizleri şekillendiren ve öğrenmemizi sağlayan ilk öğretmenlerimizdir. İlkokulda başlayan ve sonraki süreçte devam eden eğitim hayatı günümüzde ORMEK ve Bilgi Evleri’nde de verilen eğitimler ile devam etmektedir. ORMEK’te 36 bin kişiye, Bilgi Evleri’nde ise 10 bin evladımıza eğitim verildi. Hepinize vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu mesleğe gönül vermiş, geleceğimizi güvence altına alacak çocuklar yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi. -“Öğretmenler geçmiş ile gelecek arasında köprü kurar”- Altınordu ORMEK İşaret Dili ve Diksiyon Öğretmeni Yıldız Yılmaz, öğretmenlerin geçmiş ile gelecek arasında köprü kurduğunu ifade ederek, “Millet mekteplerinin açılması ve Gazi Mustafa Kemal’in Başöğretmen olduğu 24 Kasım 1981’den bu yana her 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler tarih ve kültür mirasımızın geleceğe taşınmasını, geçmiş ile gelecek arasında bir köprünün kurulmasını sağlar. İçindeki ışığı sönmemiş, öğretmenliği sadece bir meslek olarak değil yaşam tarzı olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım.” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Meslek Edinme Kursları ve Bilgi Evleri’nde görev yapan öğretmenler “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinliğinde bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek Edinme Kursları ve Bilgi Evleri’nde görev yapan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinliği düzenledi.

-“İlk öğretmenimiz annelerimizdir”-

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Suat Olgun, “Öğretmenler Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Hepimizin ilk öğretmeni annelerimizdir. Çocuk anne karnında öğrenmeye başlar. Annenin ilk eğitimi çocuğun geleceğini şekillendirir. Eğitim çağına geldiğimizde ailemizden aldığımız eğitimin yanı sıra öğretmenlerimizden aldığımız eğitim geleceğimize ışık tutar. Bizleri şekillendiren ve öğrenmemizi sağlayan ilk öğretmenlerimizdir. İlkokulda başlayan ve sonraki süreçte devam eden eğitim hayatı günümüzde ORMEK ve Bilgi Evleri’nde de verilen eğitimler ile devam etmektedir. ORMEK’te 36 bin kişiye, Bilgi Evleri’nde ise 10 bin evladımıza eğitim verildi. Hepinize vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu mesleğe gönül vermiş, geleceğimizi güvence altına alacak çocuklar yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

-“Öğretmenler geçmiş ile gelecek arasında köprü kurar”-

Altınordu ORMEK İşaret Dili ve Diksiyon Öğretmeni Yıldız Yılmaz, öğretmenlerin geçmiş ile gelecek arasında köprü kurduğunu ifade ederek, “Millet mekteplerinin açılması ve Gazi Mustafa Kemal’in Başöğretmen olduğu 24 Kasım 1981’den bu yana her 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler tarih ve kültür mirasımızın geleceğe taşınmasını, geçmiş ile gelecek arasında bir köprünün kurulmasını sağlar. İçindeki ışığı sönmemiş, öğretmenliği sadece bir meslek olarak değil yaşam tarzı olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.