Çamaş’ın Yolları Asfaltla Buluşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ 27.09.2020 - 21:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2571+ kez okundu.
 

Çamaş’ın Yolları Asfaltla Buluşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinde 3 mahalleyi ilçe merkezine bağlayan güzergahı asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Vatandaşların yaşam standartlarını artıran yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Mahalle ve grup yollarını konforlu bir yapıya dönüştürene kadar durmak yok” dedi.
Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt ve beton yol konforuna kavuşturuyor.       3 MAHALLE ASFALTLA İLÇE MERKEZİNE BAĞLANDI       Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çamaş ilçesinin 3 mahallesine hizmet verecek güzergahtaki asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Başkan Güler, “ Çavuşbaşı, Danışman, Tayalı Mahallelerini ilçe merkezine bağlayan 4 kilometrelik güzergahtaki, ikinci kat emülsiyon asfalt çalışmalarını tamamladık. Nüfusun en yoğun olduğu mahallelerde yaptığımız çalışma ile yolların standardını yükseltip, vatandaşlarımızı konforlu bir güzergah ile buluşturduk” diye konuştu.       ZORLU COĞRAFYADA KARARLI ÇALIŞMA       Ordu’nun kronikleşen sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ettiklerinin vurgulayan Başkan Güler, “ İlimizin en önemli sorunlarının başında yol geliyor. Bilindiği üzere Türkiye’de en fazla kırsal yol ağına sahip iliz. Dağınık yerleşim, coğrafi şartların zorluğu ve iklim şartları çalışmaları zorlaştırsada vatandaşların konforu için çalışmalarımızı büyük bir kararlılık ve özveriyle sürdürmeye devam ediyoruz. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, mahalle ve grup yollarında çalışmalarını sürdürüyor. En ücra noktaya ulaşana dek belirli bir program çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinde 3 mahalleyi ilçe merkezine bağlayan güzergahı asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Vatandaşların yaşam standartlarını artıran yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Mahalle ve grup yollarını konforlu bir yapıya dönüştürene kadar durmak yok” dedi.

Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt ve beton yol konforuna kavuşturuyor.

 

 

 

3 MAHALLE ASFALTLA İLÇE MERKEZİNE BAĞLANDI

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çamaş ilçesinin 3 mahallesine hizmet verecek güzergahtaki asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Başkan Güler, “ Çavuşbaşı, Danışman, Tayalı Mahallelerini ilçe merkezine bağlayan 4 kilometrelik güzergahtaki, ikinci kat emülsiyon asfalt çalışmalarını tamamladık. Nüfusun en yoğun olduğu mahallelerde yaptığımız çalışma ile yolların standardını yükseltip, vatandaşlarımızı konforlu bir güzergah ile buluşturduk” diye konuştu.

 

 

 

ZORLU COĞRAFYADA KARARLI ÇALIŞMA

 

 

 

Ordu’nun kronikleşen sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ettiklerinin vurgulayan Başkan Güler, “ İlimizin en önemli sorunlarının başında yol geliyor. Bilindiği üzere Türkiye’de en fazla kırsal yol ağına sahip iliz. Dağınık yerleşim, coğrafi şartların zorluğu ve iklim şartları çalışmaları zorlaştırsada vatandaşların konforu için çalışmalarımızı büyük bir kararlılık ve özveriyle sürdürmeye devam ediyoruz. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, mahalle ve grup yollarında çalışmalarını sürdürüyor. En ücra noktaya ulaşana dek belirli bir program çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.