Çamaş Ve Gürgentepe’ye Yeni Bağlantı Yolu

BÖLGE GÜNDEMİ 11.09.2021 - 23:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2238+ kez okundu.
 

Çamaş Ve Gürgentepe’ye Yeni Bağlantı Yolu

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ve Gürgentepe ilçesine bağlantı sağlayan güzergahı asfaltla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Vatandaşların yaşam standartlarını artıran yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Mahalle ve grup yollarını konforlu bir yapıya dönüştürene kadar durmak yok” dedi.
Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt ve beton yol konforuna kavuşturuyor.       Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çamaş ve Gürgentepe ilçesine hizmet verecek olan bağlantı yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.       ULAŞIM KONFORUNU ARTIRACAK       Asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Güler, “Çamaş ilçemize bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nin yolunu asfalta kavuşturuyoruz. Toplam uzunluğu 3.5 kilometre olan güzergah aynı zamanda Gürgentepe ilçemize bağlı Bahtiyarlar Mahallesi’ne de ulaşım sağlıyor. Bu yol hem mahallelerimizin hem de iki ilçe arasındaki güzergahın ulaşım konforunu artıracak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi. Yıllar sonra asfalt yola kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ve Gürgentepe ilçesine bağlantı sağlayan güzergahı asfaltla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Vatandaşların yaşam standartlarını artıran yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Mahalle ve grup yollarını konforlu bir yapıya dönüştürene kadar durmak yok” dedi.

Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt ve beton yol konforuna kavuşturuyor.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çamaş ve Gürgentepe ilçesine hizmet verecek olan bağlantı yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.

 

 

 

ULAŞIM KONFORUNU ARTIRACAK

 

 

 

Asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Güler, “Çamaş ilçemize bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nin yolunu asfalta kavuşturuyoruz. Toplam uzunluğu 3.5 kilometre olan güzergah aynı zamanda Gürgentepe ilçemize bağlı Bahtiyarlar Mahallesi’ne de ulaşım sağlıyor. Bu yol hem mahallelerimizin hem de iki ilçe arasındaki güzergahın ulaşım konforunu artıracak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yıllar sonra asfalt yola kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.