Civil’in Yeni Yüzü Yelken Ve Kanolarla Renkleniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 31.05.2021 - 13:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1713+ kez okundu.
 

Civil’in Yeni Yüzü Yelken Ve Kanolarla Renkleniyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yakından takip ettiği Civil Deresi ıslah projesi ile bölge canlılık kazanırken yıllardır kullanılmayan dere yelken ve kanolarla renkleniyor.
    Altınordu ilçe merkezinden geçerek Karadeniz’e dökülen Civil Irmağı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce başlatılan ıslah çalışmaları tüm hızıyla devam ederken çalışmaların tamamlandığı alanlar yelken ve kano sporcularına ev sahipliği yapıyor.     BAŞKAN GÜLER, YAKINDAN TAKİP EDİYOR     Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem verdiği ve çalışmalarını yakından takip ettiği Civil Deresi, yapılan çalışmalarla hem sosyal bir alana dönüşüyor hem de yelken ve kano sporcuları için antrenman sahası oluyor. Yıllardır herhangi bir faaliyetin yapılmadığı atıl durumdaki Civil Deresi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü yelken ve kano sporcuları ile renklilik kazanıyor.     YENİLENEN CİVİL DERESİ, YELKEN VE KANO SPORUNA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR     Yenilenen haliyle yelken ve kano sporcularını ağırlayan Civil Deresi, yapılan çalışmalarla yelken ve kano sporu için çok daha verimli bir antrenman imkânı sunuyor. Yelken sporu için de önemli imkanlar sunan alan yıldızdan esen rüzgarıyla antrenman verimliliğini iki katına çıkarıyor.     Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Yelken Takımı optimist sporcuları yıldızdan esen rüzgarı Civil Deresi'nde Orsa-Pupa antrenmanı yaparak değerlendiriyor. Orsa seyrinde alandan kaynaklı çok sayıda tramola dönüşü atmak zorunda olan sporcular bu sayede Civil Deresi'nin fiziki yapısından yararlanarak hızlı ve sürekli tramola atarak tramola tekniklerini de pekiştirmiş oluyor.     CİVİL’İN DURGUN SUYU KANO SPORCULARININ ANTRENMAN SAHASI OLDU     Kano branşı sporcuları ise Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesinde çalışmaları süren Durgun Su Sporları Merkezi’nde ilerleyen tarihlerde gerçekleştirilecek olan müsabakalar öncesi Civil Deresi'nin uzunluğundan ve durgun suyundan yararlanarak antrenmanlarını Civil Deresi’nde gerçekleştiriyor.    
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yakından takip ettiği Civil Deresi ıslah projesi ile bölge canlılık kazanırken yıllardır kullanılmayan dere yelken ve kanolarla renkleniyor.

 

 

Altınordu ilçe merkezinden geçerek Karadeniz’e dökülen Civil Irmağı’nda Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce başlatılan ıslah çalışmaları tüm hızıyla devam ederken çalışmaların tamamlandığı alanlar yelken ve kano sporcularına ev sahipliği yapıyor.

 

 

BAŞKAN GÜLER, YAKINDAN TAKİP EDİYOR

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem verdiği ve çalışmalarını yakından takip ettiği Civil Deresi, yapılan çalışmalarla hem sosyal bir alana dönüşüyor hem de yelken ve kano sporcuları için antrenman sahası oluyor. Yıllardır herhangi bir faaliyetin yapılmadığı atıl durumdaki Civil Deresi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü yelken ve kano sporcuları ile renklilik kazanıyor.

 

 

YENİLENEN CİVİL DERESİ, YELKEN VE KANO SPORUNA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR

 

 

Yenilenen haliyle yelken ve kano sporcularını ağırlayan Civil Deresi, yapılan çalışmalarla yelken ve kano sporu için çok daha verimli bir antrenman imkânı sunuyor. Yelken sporu için de önemli imkanlar sunan alan yıldızdan esen rüzgarıyla antrenman verimliliğini iki katına çıkarıyor.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Yelken Takımı optimist sporcuları yıldızdan esen rüzgarı Civil Deresi'nde Orsa-Pupa antrenmanı yaparak değerlendiriyor. Orsa seyrinde alandan kaynaklı çok sayıda tramola dönüşü atmak zorunda olan sporcular bu sayede Civil Deresi'nin fiziki yapısından yararlanarak hızlı ve sürekli tramola atarak tramola tekniklerini de pekiştirmiş oluyor.

 

 

CİVİL’İN DURGUN SUYU KANO SPORCULARININ ANTRENMAN SAHASI OLDU

 

 

Kano branşı sporcuları ise Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesinde çalışmaları süren Durgun Su Sporları Merkezi’nde ilerleyen tarihlerde gerçekleştirilecek olan müsabakalar öncesi Civil Deresi'nin uzunluğundan ve durgun suyundan yararlanarak antrenmanlarını Civil Deresi’nde gerçekleştiriyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.