“Çocuklarımıza Sağlıklı Ve Başarılı Bir Dönem Diliyorum”

BÖLGE GÜNDEMİ 04.09.2021 - 23:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2055+ kez okundu.
 

“Çocuklarımıza Sağlıklı Ve Başarılı Bir Dönem Diliyorum”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili konuştu.
    1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi ile başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 6 Eylül’de çalacak ilk zil ile başlayacak. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk de yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için ders zili çalıyor. Okullarına kavuşmanın heyecanını yaşayan tüm çocuklarımıza şimdiden sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir dönem diliyorum. Her şey veliler ve öğretmenler için de aynı olur ve bu seneyi hastalıksız, huzurlu bir şekilde geçiririz inşallah.” dedi.  
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili konuştu.

 

 


1-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi ile başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 6 Eylül’de çalacak ilk zil ile başlayacak.


İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk de yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için ders zili çalıyor. Okullarına kavuşmanın heyecanını yaşayan tüm çocuklarımıza şimdiden sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir dönem diliyorum. Her şey veliler ve öğretmenler için de aynı olur ve bu seneyi hastalıksız, huzurlu bir şekilde geçiririz inşallah.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.