CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GELİYOR

SİYASET 03.10.2020 - 22:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1770+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GELİYOR

AK Parti’de kongreler devam ediyor. Halen ilçe kongrelerini yapmaya devam eden AK Parti’de ilçe kongrelerinin ardından yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katılacak.
AK Parti Ordu'da ilçe kongrelerine devam ediyor. Bugün Kumru ile Korgan ilçelerinin kongreleri gerçekleştirilecek. Ekim ayı içerisinde ilçelerde kongre takvimi tamamlanacak olan AK Parti’de ardından ise İl kongresi yapılacak.   Edinilen bilgilere göre AK Parti'nin Ordu İl kongresine Kasım veya Aralık ayında yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi’ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.   Durugöl Recep Kara Spor Salonu’nda yapılması planlanan kongreye ülke gündeminde olağanüstü bir gelişme olmadıktan sonra katılacak olan Erdoğan, burada Ordululara hitap edecek. AK Parti’de Büyükşehirlerin il kongre tarihleri henüz netleşmedi.
AK Parti’de kongreler devam ediyor. Halen ilçe kongrelerini yapmaya devam eden AK Parti’de ilçe kongrelerinin ardından yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katılacak.

AK Parti Ordu'da ilçe kongrelerine devam ediyor. Bugün Kumru ile Korgan ilçelerinin kongreleri gerçekleştirilecek. Ekim ayı içerisinde ilçelerde kongre takvimi tamamlanacak olan AK Parti’de ardından ise İl kongresi yapılacak.

 

Edinilen bilgilere göre AK Parti'nin Ordu İl kongresine Kasım veya Aralık ayında yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi’ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

 

Durugöl Recep Kara Spor Salonu’nda yapılması planlanan kongreye ülke gündeminde olağanüstü bir gelişme olmadıktan sonra katılacak olan Erdoğan, burada Ordululara hitap edecek. AK Parti’de Büyükşehirlerin il kongre tarihleri henüz netleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.