Demir Ali'nin Annesi Ezgi'den duygulandıran paylaşım

YAŞAM 27.12.2020 - 14:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1091+ kez okundu.
 

Demir Ali'nin Annesi Ezgi'den duygulandıran paylaşım

SMA Hastası Demir Ali bebeğin Amerika’da tedavisi devam ediyor. Anne Ezgi Kara Bayraktar “ Ordu’yu çok özledik” dedi.
Anne Bayraktar Amerika’dan Ordu’ya sosyal medya aracılığıyla mesaj gönderdi;    “Şuraya uykuya direnen bir Demir Adam çizelim.   Biraz moral olsun istiyorum. Çünkü Ordu’yu ve Türkiye’yi özledik. Çok zor bir mücadele verdik. Yine olsa yine yaparım. Âmâ kampanyaya başlarken sokaklarda rozet, pazarlarda lif satmayı hayal bile etmemiştim. Âmâ bu mücadeleye yeri geldi duruşmasından çıkıp meslektaşlar yeri geldi tüm Ordu tüm Türkiye omuz verdi. Hep iyi insanlarla rastlaşmasak da hep iyi insanlarla rastlaştık diyorum yine de.   Demir Ali’nin sağlığı ve geleceği oldunuz hep birlikte. Yarın Demir Ali Ordu sokaklarında yürüdüğünde bu iyiliği ben büyütmüştüm diyeceksiniz.   Çünkü siz olmasaydınız. Hikâyesi yarım kalacak bir çocuktu Demir Ali.   Hiç önüne arkasına bakmadınız. Evlattır dediniz. Annedir dediniz. Omuz verdiniz.   Bu kampanya bitmez diyen oldu. Bu para toplanmaz diyen oldu. Demir Ali senin evladın olsaydı toplanmaz mıydı dedik.   Evlat oldu mu? Ah Demir Ali sen oldun mu işin ucunda Mars’ta olsa giderdik oğlum. Bana anneliği, mücadeleyi ve bize ve etrafındaki herkese iyiliği öğrettin.   Birlik olmayı bir ateşi yakmayı öğrendim sizinle. Ne güzel insanlarmışsınız. Hepinizin içini gördüm.Allah razı olsun...”
SMA Hastası Demir Ali bebeğin Amerika’da tedavisi devam ediyor. Anne Ezgi Kara Bayraktar “ Ordu’yu çok özledik” dedi.



Anne Bayraktar Amerika’dan Ordu’ya sosyal medya aracılığıyla mesaj gönderdi;

 


 “Şuraya uykuya direnen bir Demir Adam çizelim.

 


Biraz moral olsun istiyorum. Çünkü Ordu’yu ve Türkiye’yi özledik. Çok zor bir mücadele verdik. Yine olsa yine yaparım. Âmâ kampanyaya başlarken sokaklarda rozet, pazarlarda lif satmayı hayal bile etmemiştim. Âmâ bu mücadeleye yeri geldi duruşmasından çıkıp meslektaşlar yeri geldi tüm Ordu tüm Türkiye omuz verdi.
Hep iyi insanlarla rastlaşmasak da hep iyi insanlarla rastlaştık diyorum yine de.

 


Demir Ali’nin sağğı ve geleceği oldunuz hep birlikte. Yarın Demir Ali Ordu sokaklarında yürüdüğünde bu iyiliği ben büyütmüştüm diyeceksiniz.

 


Çünkü siz olmasaydınız. Hikâyesi yarım kalacak bir çocuktu Demir Ali.

 


Hiç önüne arkasına bakmadınız. Evlattır dediniz. Annedir dediniz. Omuz verdiniz.

 


Bu kampanya bitmez diyen oldu. Bu para toplanmaz diyen oldu. Demir Ali senin evladın olsaydı toplanmaz mıydı dedik.

 


Evlat oldu mu? Ah Demir Ali sen oldun mu işin ucunda Mars’ta olsa giderdik oğlum. Bana anneliği, mücadeleyi ve bize ve etrafındaki herkese iyiliği öğrettin.

 


Birlik olmayı bir ateşi yakmayı öğrendim sizinle. Ne güzel insanlarmışsınız. Hepinizin içini gördüm.Allah razı olsun...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.