Ders Arası Çorba Molası

YAŞAM 21.11.2021 - 15:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2125+ kez okundu.
 

Ders Arası Çorba Molası

Hem Doyuruyor Hem Isıtıyor
Ordu Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen “Ders Arası Çorba Molası” etkinliği üniversite öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için Ordu Üniversitesi kampüsüne konuşlandırdığı mobil mutfak tırı ile sıcak çorba ikramında bulunuyor. Ders aralarında mola veren öğrenciler mobil mutfak tırına gelip Büyükşehir Belediyesinin çorba ikramını alarak hem kış günlerinde içlerini ısıtıyor hem de karınlarını doyurmuş oluyorlar. “BİZİM İÇİN EN GÜZEL HİZMETLERDEN BİRTANESİ” Öğrenciler için yapılan en güzel hizmetlerden biri olduğunu söyleyen Ordu Üniversitesi öğrencileri, “Soğuk havalarda içimiz ısınıyor, hem de karın doyurucu. Ayrıca yemek parası da cebimize kalmış oluyor” şeklinde konuştular. Uygulama için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden gençler konuşmasında şu sözlere yer verdiler: “Bu uygulama biz öğrenciler için çok iyi oluyor. Soğuk havalarda içimiz ısınıyor, hem de karın doyurucu. Ayrıca yemek parası da cebimize kalmış oluyor. Bazen yemekhanede yemeklere yetişemeyebiliyoruz. Derslerden veya sınavlardan çıktığımızda burada sıcak çorbamızı içebiliyoruz. Bize de moral olmuş oluyor. Biz öğrenciler için en güzel hizmetlerden bir tanesi, duacıyız. Bu uygulama adına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler Bey’e çok teşekkür ediyoruz.” Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere ikram edilen sıcak çorba hafta içi her gün 8.00 ile 10.00 ve 18.00 ile 21.00 saatleri arasında öğrencilerle buluşturuluyor.          
Hem Doyuruyor Hem Isıtıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen “Ders Arası Çorba Molası” etkinliği üniversite öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için Ordu Üniversitesi kampüsüne konuşlandırdığı mobil mutfak tırı ile sıcak çorba ikramında bulunuyor. Ders aralarında mola veren öğrenciler mobil mutfak tırına gelip Büyükşehir Belediyesinin çorba ikramını alarak hem kış günlerinde içlerini ısıtıyor hem de karınlarını doyurmuş oluyorlar.

“BİZİM İÇİN EN GÜZEL HİZMETLERDEN BİRTANESİ”

Öğrenciler için yapılan en güzel hizmetlerden biri olduğunu söyleyen Ordu Üniversitesi öğrencileri, “Soğuk havalarda içimiz ısınıyor, hem de karın doyurucu. Ayrıca yemek parası da cebimize kalmış oluyor” şeklinde konuştular.

Uygulama için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden gençler konuşmasında şu sözlere yer verdiler:

“Bu uygulama biz öğrenciler için çok iyi oluyor. Soğuk havalarda içimiz ısınıyor, hem de karın doyurucu. Ayrıca yemek parası da cebimize kalmış oluyor. Bazen yemekhanede yemeklere yetişemeyebiliyoruz. Derslerden veya sınavlardan çıktığımızda burada sıcak çorbamızı içebiliyoruz. Bize de moral olmuş oluyor. Biz öğrenciler için en güzel hizmetlerden bir tanesi, duacıyız. Bu uygulama adına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler Bey’e çok teşekkür ediyoruz.”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere ikram edilen sıcak çorba hafta içi her gün 8.00 ile 10.00 ve 18.00 ile 21.00 saatleri arasında öğrencilerle buluşturuluyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.