Deva Partisi Perşembe İlçe kongresi Yapıldı

SİYASET 05.10.2021 - 10:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5371+ kez okundu.
 

Deva Partisi Perşembe İlçe kongresi Yapıldı

Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde yapılanmasını sürdüren Deva Partisi, Ordu’nun Perşembe ilçesinde Birinci Olağan Kongresi’ni hafta sonunda gerçekleştirdi. Hasan Marangoz, Deva Partisi Perşembe İlçe Başkanı oldu.
        Partililerin geniş katılımıyla gerçekleşen Perşembe İlçesi birinci olağan kongresinde başkanlığa seçilen Hasan Marangoz, genel başkan Ali Babacan liderliğinde Deva Partisi’nin temel özelliklerine vurgu yaparak başladığı konuşmasında, “toplumun değişik kesimlerinden yükselen itirazları seslendirmekle kalmayıp beklentilere karşılık verecek ve ikna edici çözümleri ortaya koyacaklarını” ifade etti. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay da kongre sonrası yaptığı değerlendirmede, güçlendirilmiş parlamenter sistemin tesisi için daha çok çalışacaklarını söyledi ve ekledi; “bu nedenle çok farklı kesimlerden gelen, temsil yeteneği olan ve ortak akılda buluşan bir ekip olduk. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte sayın genel başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde başlattığımız Deva hareketi halkımızın umudu olmuştur.”     Deva Partisi Ordu İl Yönetimi’nin Ercan Öktenay başkanlığında tam kadro olarak yer aldığı ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın dikkat çektiği Deva Partisi Perşembe İlçe Yönetimi yapılan seçim sonrası çalışmalarına başladı.      
Ali Babacan liderliğinde yurt genelinde yapılanmasını sürdüren Deva Partisi, Ordu’nun Perşembe ilçesinde Birinci Olağan Kongresi’ni hafta sonunda gerçekleştirdi. Hasan Marangoz, Deva Partisi Perşembe İlçe Başkanı oldu.

 

 

 

 

Partililerin geniş katılımıyla gerçekleşen Perşembe İlçesi birinci olağan kongresinde başkanlığa seçilen Hasan Marangoz, genel başkan Ali Babacan liderliğinde Deva Partisi’nin temel özelliklerine vurgu yaparak başladığı konuşmasında, “toplumun değişik kesimlerinden yükselen itirazları seslendirmekle kalmayıp beklentilere karşılık verecek ve ikna edici çözümleri ortaya koyacaklarını” ifade etti. Deva Partisi Ordu İl Başkanı Ercan Öktenay da kongre sonrası yaptığı değerlendirmede, güçlendirilmiş parlamenter sistemin tesisi için daha çok çalışacaklarını söyledi ve ekledi; “bu nedenle çok farklı kesimlerden gelen, temsil yeteneği olan ve ortak akılda buluşan bir ekip olduk. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte sayın genel başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde başlattığımız Deva hareketi halkımızın umudu olmuştur.”

 

 

Deva Partisi Ordu İl Yönetimi’nin Ercan Öktenay başkanlığında tam kadro olarak yer aldığı ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın dikkat çektiği Deva Partisi Perşembe İlçe Yönetimi yapılan seçim sonrası çalışmalarına başladı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.