DOKA, Ordu’da 2,5 Milyon TL Tutarındaki 2 Projeyi Destekleyecek

BÖLGE GÜNDEMİ 07.11.2021 - 15:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1505+ kez okundu.
 

DOKA, Ordu’da 2,5 Milyon TL Tutarındaki 2 Projeyi Destekleyecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA)’nın destekleriyle Ordu’ya kazandırılacak 2 adet projenin imza töreni Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapıldı.
      Valilik Makamında gerçekleştirilen imza töreninde, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Perşembe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan hazır bulundu.         İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA)’nın katkılarıyla Fatsa ile Perşembe Belediyesine ait toplam tutarı 2.5 Milyon TL olan 2 adet projenin çıktığını söyleyerek, projelerin ekonomiye büyük bir katkı sunacağını ifade etti.         Fatsa’da ”Gençlerin Gücü, Fatsa’nın Gücü Projesi”, Perşembe’de “Yöresel Gastronomi Merkezi ve Kadının İstihdamının Artırılması Projesi”nin hayata geçeceğini belirten Vali Sonel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde hazırlanan bu projelerin ilimize kazandırılması noktasında katkı veren Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, DOKA Genel Sekreterimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu 2 projenin Ordu’muza, ilçemize burada yetişecek gençlere,  iş sahibi olacak kadınlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Projenin yöremize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.             Vali Tuncay Sonel, DOKA’nın bünyesinde Ordu, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane illerini kapsadığını kaydederek, Bölgesel manada çok ciddi projeler yapıldığını sözlerine ekledi.         Daha sonra Vali Tuncay Sonel, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, ”Gençlerin Gücü, Fatsa’nın Gücü Projesi” ile  “Yöresel Gastronomi Merkezi ve Kadının İstihdamının Artırılması Projesi”nin protokolünü imzaladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA)’nın destekleriyle Ordu’ya kazandırılacak 2 adet projenin imza töreni Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında yapıldı.

 

 

 

Valilik Makamında gerçekleştirilen imza töreninde, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Perşembe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Levent Yetgin, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan hazır bulundu.

 

 

 

 

İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA)’nın katkılarıyla Fatsa ile Perşembe Belediyesine ait toplam tutarı 2.5 Milyon TL olan 2 adet projenin çıktığını söyleyerek, projelerin ekonomiye büyük bir katkı sunacağını ifade etti.

 

 

 

 

Fatsa’da ”Gençlerin Gücü, Fatsa’nın Gücü Projesi”, Perşembe’de “Yöresel Gastronomi Merkezi ve Kadının İstihdamının Artırılması Projesi”nin hayata geçeceğini belirten Vali Sonel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde hazırlanan bu projelerin ilimize kazandırılması noktasında katkı veren Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, DOKA Genel Sekreterimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu 2 projenin Ordu’muza, ilçemize burada yetişecek gençlere,  iş sahibi olacak kadınlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Projenin yöremize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, DOKA’nın bünyesinde Ordu, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane illerini kapsadığını kaydederek, Bölgesel manada çok ciddi projeler yapıldığını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Daha sonra Vali Tuncay Sonel, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, ”Gençlerin Gücü, Fatsa’nın Gücü Projesi” ile  “Yöresel Gastronomi Merkezi ve Kadının İstihdamının Artırılması Projesi”nin protokolünü imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.