Emniyetin acı günü…

BÖLGE GÜNDEMİ 15.12.2018 - 22:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1831+ kez okundu.
 

Emniyetin acı günü…

İkizce Emniyet Müdürlüğü personeli Polis Memuru Cezmi Duru’nun kızı Aslı Duru, kısa bir süre önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek genç yaşta yaşamını kaybetti.
Ünye Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken 2018 yılı başında İkizce Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan Polis Memuru Cezmi Duru, genç yaşta kızı Aslı’yı kaybetmenin acısını yaşıyor. Üniversite eğitimini bu yıl tamamlayan ve KPSS’ye hazırlanarak gelecek hayalleri kuran 24 yaşındaki Aslı Duru, kısa bir süre önce teşhis koyulan beyin tümörü rahatsızlığına yenik düştü. Tedavi için gittiği Konya’da rahatsızlanarak 15 gündür yaşam mücadelesi veren genç kız, 14 Aralık Perşembe akşam saatlerinde hayatını kaybetti.   Annesi Giresunlu, babası Diyarbakırlı olan Aslı’nın cenazesi, annesinin isteği üzerine 16 Aralık 2018 Pazar günü öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazını ardından Giresun’da toprağa verileceği öğrenildi.  
İkizce Emniyet Müdürlüğü personeli Polis Memuru Cezmi Duru’nun kızı Aslı Duru, kısa bir süre önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek genç yaşta yaşamını kaybetti.

Ünye Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken 2018 yılı başında İkizce Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan Polis Memuru Cezmi Duru, genç yaşta kızı Aslı’yı kaybetmenin acısını yaşıyor.

Üniversite eğitimini bu yıl tamamlayan ve KPSS’ye hazırlanarak gelecek hayalleri kuran 24 yaşındaki Aslı Duru, kısa bir süre önce teşhis koyulan beyin tümörü rahatsızlığına yenik düştü.

Tedavi için gittiği Konya’da rahatsızlanarak 15 gündür yaşam mücadelesi veren genç kız, 14 Aralık Perşembe akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

 

Annesi Giresunlu, babası Diyarbakırlı olan Aslı’nın cenazesi, annesinin isteği üzerine 16 Aralık 2018 Pazar günü öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazını ardından Giresun’da toprağa verileceği öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.