Fatsa’da plajlar temizlendi

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.09.2018 - 10:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2324+ kez okundu.
 

Fatsa’da plajlar temizlendi

Fatsa ilçesine bağlı Dolunay Mahallesi ve Bolaman Mahallesi’nde bulunan plajlar Fatsa Belediyesi temizlik işçileri tarafından temizlendi.
Fatsa ilçesine bağlı Dolunay Mahallesi ve Bolaman Mahallesi’nde bulunan plajlar, ilçede meydana gelen sel afeti nedeniyle odun atıkları ile kirlenmişti. Fatsa Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler iş makinesinden de faydalanarak plaj temizliğini gerçekleştirdiler. Ekipler biriktirdiği odun ve çöpler kamyonla şehir çöplüğüne götürüldü.    Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Dolunay Mahallesi belediye plajı ve Bolaman Mahallesi’nde bulunan plajların turizm açısından önemli yerler olduğunu belirterek, “Bu bakımdan plajlarda sel afetinden gelen odun atıkları kirlilik oluşturdu. Ekiplerimiz yaptıkları çalışmayla plajlarımız tekrar eski haline getirdiler” dedi.
Fatsa ilçesine bağlı Dolunay Mahallesi ve Bolaman Mahallesi’nde bulunan plajlar Fatsa Belediyesi temizlik işçileri tarafından temizlendi.

Fatsa ilçesine bağlı Dolunay Mahallesi ve Bolaman Mahallesi’nde bulunan plajlar, ilçede meydana gelen sel afeti nedeniyle odun atıkları ile kirlenmişti. Fatsa Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler iş makinesinden de faydalanarak plaj temizliğini gerçekleştirdiler.

Ekipler biriktirdiği odun ve çöpler kamyonla şehir çöplüğüne götürüldü.  

 Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Dolunay Mahallesi belediye plajı ve Bolaman Mahallesi’nde bulunan plajların turizm açısından önemli yerler olduğunu belirterek, “Bu bakımdan plajlarda sel afetinden gelen odun atıkları kirlilik oluşturdu.

Ekiplerimiz yaptıkları çalışmayla plajlarımız tekrar eski haline getirdiler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.