Fatsa’da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

ASAYİŞ 05.11.2020 - 15:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2192+ kez okundu.
 

Fatsa’da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu başta olmak üzere Diyarbakır, Samsun, Tokat, Giresun, Bitlis illeri içinde silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu düzenlendi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:
Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçunun deşifresi amacıyla icra edilen operasyon kapsamında; Tespit edilen şüpheli şahısların yakalanması amacıyla Ordu merkezli olmak üzere Altınordu, Fatsa, Ünye, Kumru, Korgan, İkizce, Çatalpınar İlçeleriyle Diyarbakır, Samsun, Tokat, Giresun, Bitlis illerinde 04.11.2020 günü, Ordu İl Jandarma Komutanlığı Personelinin ve Patlayıcı Arama Dedektör Köpeği katılımı ve desteğiyle saat 07:00 de 65 ekip ve 274 personelle toplamda 47 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, yapılan aramalarda; 25 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 17 adet ruhsatsız av tüfeği, 1229 adet değişik çaplarda fişek, 328 adet av tüfeği kartuşu, 10 adet kabza, 2 adet tabanca tırnağı, 2 adet üst sürgü, 2 adet namlu ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında tarihi eser niteliğinde 38 adet tabanca, tüfek, kılıç, kama, çeşitli süs, obje ve eşyalar ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında 44 şahıs yakalanmış olup, tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   ORDU VALİLİĞİ  
Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu başta olmak üzere Diyarbakır, Samsun, Tokat, Giresun, Bitlis illeri içinde silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu düzenlendi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçunun deşifresi amacıyla icra edilen operasyon kapsamında;

Tespit edilen şüpheli şahısların yakalanması amacıyla Ordu merkezli olmak üzere Altınordu, Fatsa, Ünye, Kumru, Korgan, İkizce, Çatalpınar İlçeleriyle Diyarbakır, Samsun, Tokat, Giresun, Bitlis illerinde 04.11.2020 günü, Ordu İl Jandarma Komutanlığı Personelinin ve Patlayıcı Arama Dedektör Köpeği katılımı ve desteğiyle saat 07:00 de 65 ekip ve 274 personelle toplamda 47 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, yapılan aramalarda;

  • 25 adet ruhsatsız tabanca,
  • 4 adet kurusıkı tabanca,
  • 17 adet ruhsatsız av tüfeği,
  • 1229 adet değişik çaplarda fişek,
  • 328 adet av tüfeği kartuşu,
  • 10 adet kabza,
  • 2 adet tabanca tırnağı,
  • 2 adet üst sürgü,
  • 2 adet namlu ele geçirilmiştir.

Operasyon kapsamında tarihi eser niteliğinde 38 adet tabanca, tüfek, kılıç, kama, çeşitli süs, obje ve eşyalar ele geçirilmiştir.

Operasyon kapsamında 44 şahıs yakalanmış olup, tahkikat devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

ORDU VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.