Fatsa’da süreç devam ediyor!

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.06.2019 - 10:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1782+ kez okundu.
 

Fatsa’da süreç devam ediyor!

Fatsa Belediyespor'da yönetim oluşturamama sorunu devam ederken, 5 Temmuz 2019 Cuma gününe kadar bir yönetim oluşturulması bekleniyor.
TFF 3.Lig'de mücadele edeceği sezon öncesinde hemen hemen tüm oyuncuları ayrılan yönetimi olmayan ve kayyum yönetiminde olan Fatsa Belediyespor'da hala bir başkan adayının ortaya çıkmaması endişe yarattı. Sarı Lacivertli Kulübün ligde kalmasında büyük rol oynayan Tayfun Karataş, bir an önce yönetimin oluşturulup transfere başlanması gerektiğini dile getirdi. Şuan hiçbir ismin ön plana çıkmadığı Fatsa temsilcisinde Fatsa Belediye başkanı İbrahim Etem Kibar'ın görüşmelerine devam ettiğini bildirildi. Fatsa Belediyespor, 5 Temmuz'a kadar başkan adayı bulamazsa, kulüp Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kapanma riskiyle karşı karşıya kalacak.
Fatsa Belediyespor'da yönetim oluşturamama sorunu devam ederken, 5 Temmuz 2019 Cuma gününe kadar bir yönetim oluşturulması bekleniyor.

TFF 3.Lig'de mücadele edeceği sezon öncesinde hemen hemen tüm oyuncuları ayrılan yönetimi olmayan ve kayyum yönetiminde olan Fatsa Belediyespor'da hala bir başkan adayının ortaya çıkmaması endişe yarattı.

Sarı Lacivertli Kulübün ligde kalmasında büyük rol oynayan Tayfun Karataş, bir an önce yönetimin oluşturulup transfere başlanması gerektiğini dile getirdi.

Şuan hiçbir ismin ön plana çıkmadığı Fatsa temsilcisinde Fatsa Belediye başkanı İbrahim Etem Kibar'ın görüşmelerine devam ettiğini bildirildi.

Fatsa Belediyespor, 5 Temmuz'a kadar başkan adayı bulamazsa, kulüp Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kapanma riskiyle karşı karşıya kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.