Fatsa İlçesi Liman Caddesi Su Baskınlarından Kurtuluyor

BÖLGE GÜNDEMİ 04.06.2021 - 15:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2434+ kez okundu.
 

Fatsa İlçesi Liman Caddesi Su Baskınlarından Kurtuluyor

Ordu ili genelindeki tüm İlçeleri şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarıyla sorunlara kökten çözüm bulmaya devam ediyor.
        Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi Liman Caddesinin çukur bir bölgede kalması nedeniyle mevcut yağmur suyu hatları yetersiz kaldığı için bu bölgede aşırı yağışlı günlerde su baskınları meydana gelmekteydi. Bölgede yaşanan olumsuzlukların giderilmesine yönelik Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağmur suyu hattı çalışmalarına başlanılarak kısa sürede tamamlandı.           LİMAN CADDESİ SAĞLIKLI YAĞMUR SUYU SİSTEMİNE KAVUŞTU       Yapımı tamamlanan yatırım çalışması hakkında bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us; “Liman Caddesinin çukur bir bölgede kalmasından dolayı yağış suları bu bölgede birleşerek su baskınına neden oluyordu. Bu olumsuzluğun giderilmesi için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürerek 918 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattını tamamladık ve bölgeye sağlıklı bir yağmur suyu sistemi kazandırdık.” dedi.              
Ordu ili genelindeki tüm İlçeleri şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarıyla sorunlara kökten çözüm bulmaya devam ediyor.

 

 

 

 

Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi Liman Caddesinin çukur bir bölgede kalması nedeniyle mevcut yağmur suyu hatları yetersiz kaldığı için bu bölgede aşırı yağışlı günlerde su baskınları meydana gelmekteydi. Bölgede yaşanan olumsuzlukların giderilmesine yönelik Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağmur suyu hattı çalışmalarına başlanılarak kısa sürede tamamlandı.

 

 

 

 

 

LİMAN CADDESİ SAĞLIKLI YAĞMUR SUYU SİSTEMİNE KAVUŞTU

 

 

 

Yapımı tamamlanan yatırım çalışması hakkında bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us; “Liman Caddesinin çukur bir bölgede kalmasından dolayı yağış suları bu bölgede birleşerek su baskınına neden oluyordu. Bu olumsuzluğun giderilmesi için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürerek 918 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattını tamamladık ve bölgeye sağlıklı bir yağmur suyu sistemi kazandırdık.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.