Fındıkta ‘Domuz’luk

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.09.2021 - 01:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1658+ kez okundu.
 

Fındıkta ‘Domuz’luk

Çamaş’ta fındık harmanında çeç fındık yiyen domuz vurularak öldürüldü.
Bu sene her yönüyle fındık tarihine geçmeye aday. Sorunlar ardı arkasınca geliyor.  Sezon öncesi 30 TL fiyat bekleyen üretici açıklanan 26,50 TL fiyat ile şok yaşarken yağışlı hava sebebiyle hem ürünü toplamakta gecikti hem de kurutmakta. Tarihinde ilk kez eylül ayı sonu gelirken hala potoza verilmeyen fındık var ve hala kurumadığı için hala harmandan kaldırılmayan fındık var.    Bu arada sorunlar senesi olarak adlandırılabilecek bu sene yeni bir sorun daha baş gösterdi. Domuzlar çeç fındık harmanına dadandı. Çamaş’ın Budak mahallesinde fındık harmanına dadanan domuz ise harman sahibi tarafından vurularak öldürüldü.
Çamaş’ta fındık harmanında çeç fındık yiyen domuz vurularak öldürüldü.

Bu sene her yönüyle fındık tarihine geçmeye aday. Sorunlar ardı arkasınca geliyor.  Sezon öncesi 30 TL fiyat bekleyen üretici açıklanan 26,50 TL fiyat ile şok yaşarken yağışlı hava sebebiyle hem ürünü toplamakta gecikti hem de kurutmakta. Tarihinde ilk kez eylül ayı sonu gelirken hala potoza verilmeyen fındık var ve hala kurumadığı için hala harmandan kaldırılmayan fındık var.   

Bu arada sorunlar senesi olarak adlandırılabilecek bu sene yeni bir sorun daha baş gösterdi. Domuzlar çeç fındık harmanına dadandı. Çamaş’ın Budak mahallesinde fındık harmanına dadanan domuz ise harman sahibi tarafından vurularak öldürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.