Geliyor İki Gözümün Çiçeği

YAŞAM 22.01.2020 - 21:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2776+ kez okundu.
 

Geliyor İki Gözümün Çiçeği

Ordu’ya kar yağışı geliyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre Ordu’nun yarın, Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar seklinde görülecek yağışların (20 cm ve üzeri), Cuma günü ilk saatlerden itibaren kıyı kesimlerde de karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı, yağışlı sistemin Cuma günü aksam saatlerinden itibaren Bölgemizi terk edeceği, hafta sonunun az bulutlu ve açık, iç kesimlerin puslu ve yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. Kuvvetli  yağış  ve  yoğun  kar  yağışı  ile  hafta  sonunda  beklenen  sis  hadiselerinin oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.  
Ordu’ya kar yağışı geliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre Ordu’nun yarın, Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar seklinde görülecek yağışların (20 cm ve üzeri), Cuma günü ilk saatlerden itibaren kıyı kesimlerde de karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı, yağışlı sistemin Cuma günü aksam saatlerinden itibaren Bölgemizi terk edeceği, hafta sonunun az bulutlu ve açık, iç kesimlerin puslu ve yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli  yağış  ve  yoğun  kar  yağışı  ile  hafta  sonunda  beklenen  sis  hadiselerinin oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.