Güler; THY'e fındık önerdi

BÖLGE GÜNDEMİ 19.11.2019 - 10:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2027+ kez okundu.
 

Güler; THY'e fındık önerdi

THY'ye fındık öneren Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, "Bence THY en kısa sürede Ordu Fındığından yapılan baklavayı menüsüne ekleyecektir” dedi
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in Türk Hava Yolları’nın menüsünde yer alan fıstıklı ve cevizli baklavalara fındıklının da eklenmesini talep ederken THY’dan cevap gecikmedi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, THY’nın Dünya Baklava Günü’nde tweterda paylaştığı “cevizli mi?, fıstıklı mı?” sorusuna “fıstıklı mı, cevizli mi bilmem ama fındıklının her ikisinden de iyi olduğuna eminim. Bence en kısa sürede THY Ordu Fındığından yapılan baklavayı menüsüne ekleyecektir” dedi. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’den ise cevap gecikmedi. Başkan Güler’in talebine esprili yanıt veren Ekşi, “Başkanım mesaj alındı. Yine yeşerdi fındık dalları, acep ne olacak ‘baklavanın’ halları” yanıtını verdi.
THY'ye fındık öneren Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, "Bence THY en kısa sürede Ordu Fındığından yapılan baklavayı menüsüne ekleyecektir” dedi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in Türk Hava Yolları’nın menüsünde yer alan fıstıklı ve cevizli baklavalara fındıklının da eklenmesini talep ederken THY’dan cevap gecikmedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, THY’nın Dünya Baklava Günü’nde tweterda paylaştığı “cevizli mi?, fıstıklı mı?” sorusuna “fıstıklı mı, cevizli mi bilmem ama fındıklının her ikisinden de iyi olduğuna eminim. Bence en kısa sürede THY Ordu Fındığından yapılan baklavayı menüsüne ekleyecektir” dedi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’den ise cevap gecikmedi. Başkan Güler’in talebine esprili yanıt veren Ekşi, “Başkanım mesaj alındı. Yine yeşerdi fındık dalları, acep ne olacak ‘baklavanın’ halları” yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.