Gurbette yaşamını yitirdi

ASAYİŞ 09.07.2018 - 14:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2056+ kez okundu.
 

Gurbette yaşamını yitirdi

İş kazasına bir can daha verdik. Ekmek parası için gurbete giden Ordulu Saim Karayiğit, Bilecik’te inşatta geçirdiği iş kazası sonrasında hayatını kaybetti.
İş kazalarında ölümler devam ediyor ama kimse buna ‘dur’ demiyor. Gerek Ordu’da gerekse il dışında meydana gelen iş kazalarında son yıllarda bir çok insanını kaybeden Ordu’ya bir acı haber daha geldi. Ordu’nun Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez Mahallesi nüfusuna kayıtlı 44 yaşındaki Saşm Karayiğit, ekmek parası için gittiği Bilecik’te çalıştığı inşatta meydana gelen iş kazası sonrasında hayatını kaybetti. Sim Karayiğit’in bir önce de kardeşinin trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenilirken, cenazesinin Bilecik’te yapılacak otopsinin ardından Ordu’ya getirileceği ve doğum yeri olan İlküvez’de Pazartesi veya Salı günü defnedileceği belirtildi.  
İş kazasına bir can daha verdik. Ekmek parası için gurbete giden Ordulu Saim Karayiğit, Bilecik’te inşatta geçirdiği iş kazası sonrasında hayatını kaybetti.

İş kazalarında ölümler devam ediyor ama kimse buna ‘dur’ demiyor. Gerek Ordu’da gerekse il dışında meydana gelen iş kazalarında son yıllarda bir çok insanını kaybeden Ordu’ya bir acı haber daha geldi.

Ordu’nun Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez Mahallesi nüfusuna kayıtlı 44 yaşındaki Saşm Karayiğit, ekmek parası için gittiği Bilecik’te çalıştığı inşatta meydana gelen iş kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Sim Karayiğit’in bir önce de kardeşinin trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenilirken, cenazesinin Bilecik’te yapılacak otopsinin ardından Ordu’ya getirileceği ve doğum yeri olan İlküvez’de Pazartesi veya Salı günü defnedileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.