Halenur Sezgin, ilçede 1., ilde 3. oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 10.11.2018 - 23:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1559+ kez okundu.
 

Halenur Sezgin, ilçede 1., ilde 3. oldu

Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olan Halenur Sezgin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında ilçe birincisi ve Ordu il üçüncüsü olarak ailesinin, öğretmenlerinin gururu oldu.
Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olan Halenur Sezgin, geçtiğimiz yıllarda farklı kategorilerde aldığı birincilik ve çeşitli derecelere bu yıl da yenilerini ekliyor. 2018- 2019 eğitim öğretim döneminde önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında ilçe birincisi olan Sezgin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında ilçe birincisi ve Ordu il üçüncüsü oldu.  Halenur Sezgin, Ordu’da düzenlenen ödül töreninde hediyelerini ve belgesini aldı. - Türkiye 6.sı olmuştu – Halenur Sezgin, anaokulundan itibaren farklı kategorilerde katıldığı birçok yarışmada ilçe ve il dereceleri alarak ailesini, öğretmenlerini ve okulunu gururlandırmış, başarılara imza atmıştı. Resim yeteneğini ödüllerle taçlandıran Halenur Sezgin, 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) tarafından ülke genelinde ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen ‘Engelsiz Bir Dünya İçin’ konulu resim yarışmasında da Türkiye 6.sı olarak gururumuz oldu. 10 yaşındaki yetenekli öğrenci Halenur Sezgin’in sonraki yarışmalarda alacağı dereceler de merakla bekleniyor.
Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olan Halenur Sezgin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında ilçe birincisi ve Ordu il üçüncüsü olarak ailesinin, öğretmenlerinin gururu oldu.

Ünye Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olan Halenur Sezgin, geçtiğimiz yıllarda farklı kategorilerde aldığı birincilik ve çeşitli derecelere bu yıl da yenilerini ekliyor.

2018- 2019 eğitim öğretim döneminde önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında ilçe birincisi olan Sezgin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında ilçe birincisi ve Ordu il üçüncüsü oldu. 

Halenur Sezgin, Ordu’da düzenlenen ödül töreninde hediyelerini ve belgesini aldı.

- Türkiye 6.sı olmuştu –

Halenur Sezgin, anaokulundan itibaren farklı kategorilerde katıldığı birçok yarışmada ilçe ve il dereceleri alarak ailesini, öğretmenlerini ve okulunu gururlandırmış, başarılara imza atmıştı.

Resim yeteneğini ödüllerle taçlandıran Halenur Sezgin, 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) tarafından ülke genelinde ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen ‘Engelsiz Bir Dünya İçin’ konulu resim yarışmasında da Türkiye 6.sı olarak gururumuz oldu.

10 yaşındaki yetenekli öğrenci Halenur Sezgin’in sonraki yarışmalarda alacağı dereceler de merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.