Hastanede iki doktor göreve başladı

SAĞLIK 20.03.2019 - 19:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1433+ kez okundu.
 

Hastanede iki doktor göreve başladı

Ünye Devlet Hastanesi’nde Dahiliye Uzmanı ile Çocuk Uzmanı doktorları olmak üzere iki yeni doktor görevlerine başladı.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mahmut Sezgin, hasta kabulüne başladı.  1985 yılında Terme’de doğan, 2010 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Uz. Dr. Mahmut Sezgin, ihtisasını Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde yaparak 2016 yılında mezun oldu.  Sivas Suşehri’nde 2.5 yıl görev yaptıktan sonra Ünye Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mahmut Sezgin, evli ve 2 çocuk babası. Dahiliye Uzmanı Dr. Fevzi Kangöl de hasta kabulüne başlayan diğer doktor oldu. 1982 Batman doğumlu olan Uzman Doktor Kangöl, 2010 yılında İstanbul Yenidetepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra, ihtisasını Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptı. 2015 yılında ihtisasını tamamlayan Dr. Kangöl, Şanlıurfa Viranşehir’de 3.5 yıl görev yaptıktan sonra Ünye Devlet Hastanesi’ne atandı.  Dahiliye Uzmanı Dr. Fevzi Kangöl,  evli ve 2 çocuk babası.
Ünye Devlet Hastanesi’nde Dahiliye Uzmanı ile Çocuk Uzmanı doktorları olmak üzere iki yeni doktor görevlerine başladı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mahmut Sezgin, hasta kabulüne başladı. 

1985 yılında Terme’de doğan, 2010 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Uz. Dr. Mahmut Sezgin, ihtisasını Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde yaparak 2016 yılında mezun oldu.  Sivas Suşehri’nde 2.5 yıl görev yaptıktan sonra Ünye Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mahmut Sezgin, evli ve 2 çocuk babası.

Dahiliye Uzmanı Dr. Fevzi Kangöl de hasta kabulüne başlayan diğer doktor oldu.

1982 Batman doğumlu olan Uzman Doktor Kangöl, 2010 yılında İstanbul Yenidetepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdikten sonra, ihtisasını Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptı. 2015 yılında ihtisasını tamamlayan Dr. Kangöl, Şanlıurfa Viranşehir’de 3.5 yıl görev yaptıktan sonra Ünye Devlet Hastanesi’ne atandı. 
Dahiliye Uzmanı Dr. Fevzi Kangöl,  evli ve 2 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.