“Her İnsanın Hayatı Muhakkak En Az Bir Kere Roman Olur”

SANAT 16.02.2020 - 22:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1522+ kez okundu.
 

“Her İnsanın Hayatı Muhakkak En Az Bir Kere Roman Olur”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kültürel Buluşmalar etkinliği kapsamında birbirinden değerli isimler Ordu’ya gelmeye devam ediyor.
  Bu doğrultuda Kültürel Buluşmalar etkinliği ile Ordu’ya gelen Ünlü Oyuncu, Yazar, Gazeteci ve Sunucu İclal Aydın Hayata Dair söyleşisiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) sevenleriyle buluştu. Orduluların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide İclal Aydın hayata dair tecrübelerini ve fikirlerini seyircilerle paylaştı. “HER İNSANIN HAYATI MUHAKKAK EN AZ BİR KERE ROMAN OLUR” Hayata dair tecrübelerini ve fikirlerini anlatanÜnlü Oyuncu, Yazar, Gazeteci ve Sunucu İclal Aydın, “Bir memur çocuğu olarak mucizelerle büyütülen biriyim. Bu anlamda bizim başarmaktan başka bir şansımız yoktu. Yaşadıklarımın hepsinin bir gün anlatılacak bir anı olacağını düşündüm. Çünkü her insanın hayatı muhakkak en az bir kere roman olur. Bu zamana kadar başıma gelen şeylerin her biri şimdi bana hikâye gibi geliyor.Yaşadıklarımın hakkını vermeye çalıştım. Aslında yazdıklarım benim yaşadıklarım değil, yaşayamadıklarım. Hayatımda bazen o kadar güzel şeyler olurken, bazen de kötü şeyler oldu. Sonra çok daha güzel şeyler olurken, çok kötü şeyler de oldu. Her zaman mahallelerimizde omzu hırkalı kadınlarımız olurdu. Ellerinde çay gündemi değerlendirirlerdi. Ben de her zaman çocukken şunu derdim:‘Ben omzu hırkalı kadınlardan olmayacağım. Büyüdüğümde insanlara güzel şeyler anlatacağım, herkesin mutluluğunu alkışlayacağım.’ Ama tabi ki bunu söylerken daha çocuktum hayatın ne olduğunu bilmiyordum. Aradan yıllar geçti bir bakmışım bende omzu hırkalı kadınlardan olmuşum. Ben bunu bir resim zannediyordum ama bu hayatın bir basamağıymış” dedi
Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kültürel Buluşmalar etkinliği kapsamında birbirinden değerli isimler Ordu’ya gelmeye devam ediyor.

 

Bu doğrultuda Kültürel Buluşmalar etkinliği ile Ordu’ya gelen Ünlü Oyuncu, Yazar, Gazeteci ve Sunucu İclal Aydın Hayata Dair söyleşisiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) sevenleriyle buluştu. Orduluların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide İclal Aydın hayata dair tecrübelerini ve fikirlerini seyircilerle paylaştı.

“HER İNSANIN HAYATI MUHAKKAK EN AZ BİR KERE ROMAN OLUR”

Hayata dair tecrübelerini ve fikirlerini anlatanÜnlü Oyuncu, Yazar, Gazeteci ve Sunucu İclal Aydın, “Bir memur çocuğu olarak mucizelerle büyütülen biriyim. Bu anlamda bizim başarmaktan başka bir şansımız yoktu. Yaşadıklarımın hepsinin bir gün anlatılacak bir anı olacağını düşündüm. Çünkü her insanın hayatı muhakkak en az bir kere roman olur. Bu zamana kadar başıma gelen şeylerin her biri şimdi bana hikâye gibi geliyor.Yaşadıklarımın hakkını vermeye çalıştım. Aslında yazdıklarım benim yaşadıklarım değil, yaşayamadıklarım. Hayatımda bazen o kadar güzel şeyler olurken, bazen de kötü şeyler oldu. Sonra çok daha güzel şeyler olurken, çok kötü şeyler de oldu. Her zaman mahallelerimizde omzu hırkalı kadınlarımız olurdu. Ellerinde çay gündemi değerlendirirlerdi. Ben de her zaman çocukken şunu derdim:‘Ben omzu hırkalı kadınlardan olmayacağım. Büyüdüğümde insanlara güzel şeyler anlatacağım, herkesin mutluluğunu alkışlayacağım.’ Ama tabi ki bunu söylerken daha çocuktum hayatın ne olduğunu bilmiyordum. Aradan yıllar geçti bir bakmışım bende omzu hırkalı kadınlardan olmuşum. Ben bunu bir resim zannediyordum ama bu hayatın bir basamağıymış” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.